Nyt

Store dele af venstrefløjen er i disse dage helt op at køre over Finansloven og en række stramninger af udlændingelovene. Således også Else Lidegaard.

Else Liedegaard der er mor til den radikale politikere Martin Lidegaard og tidligere redaktør på Politiken.dk Bo Ledegaard .og selv journalist angriber i et indlæg det kommende udrejsecenter på Lindholm og skriver det er uværdig behandling af de udvidste kriminelle.

Det vil sige hun kalder dem ikke kriminelle og mener de har udstået deres straf og Danmark har brug for dem:

“Dansk Folkeparti og regeringen har besluttet at anbringe specielle grupper af udlændinge på en nærmere bestemt ø. Hvem gavner det? Hvad tror man, det kan udrette for de tidligere kriminelle, der allerede har udstået deres straffe?”

Hvordan er det kommet så vidt med os, at vi ikke betragter mennesker med en anden hudfarve eller religion eller kultur som vores medmennesker? Har vi glemt, hvad det førte til? Jeg er gammel nok til at huske det.

Og man skal ikke tro, at man kan gøre sig fortjent til ophold ved at være medlem af foreninger, træne fodbold, tale flydende dansk – ja, ikke engang hvis man besidder de færdigheder, vi efterspørger i vores mangel på arbejdskraft

»I denne verden lever vi alle om bord på et skib, der er stået ud fra en ukendt havn, og som er på vej til en havn, som vi ikke ved noget om; vi må vise hinanden lidt venlighed under rejsen.«

Else Lidegaard er selv tidligere initiativtager til lobbygruppen “Bedsteforældre for asyl”.

Else Lidegaard

ANNONSE