Nyt

Andre lande tømmer sine fængsler og sender fangerne til USA, som tager imod alle. Resultatet er en galopperende kriminalitet i USA, sagde Trump. Indvandring og kriminalitet bliver hovedtema i den lange valgkamp frem til Kongresvalget næste år.

Mere moderate Demokrater er bekymret over udsigterne, de forstår ikke hvorfor Biden praktiserer den åbne grænses politik. Næsten ingen bliver deporteret, selv tunge kriminelle får lov til at blive.

Fidel Castro tømte fængslerne på Cuba og sendte de kriminelle til USA, hvor han vidste de ville skabe problemer. Han gjorde det af ideologiske grunde. Landene i Mellem-Amerika er glade for at blive et problem kvit. Samtidig får kartellerne mange medlemmer i USA. De som betaler prisen er retskafne amerikanske borgere.

Biden gør noget som er værre end Merkel i 2015. Tallene er enda større.

“Other countries are emptying their prisons into the United States … ‘let’s send them to the United States and they’ll get in,’ because nobody even checks who is coming into our country — it’s insanity,” Trump said.

ANNONSE

“It’s destroying our country … they’re murderers and drug dealers,” Trump continued before reading the poem “The Snake.”

“Andre lande tømmer deres fængsler i USA …” lad os sende dem til USA, så kommer de ind, “fordi ingen engang kontrollerer, hvem der kommer ind i vores land – det er sindssyge,” sagde Trump.

“Det ødelægger vores land … de er mordere og narkohandlere,” fortsatte Trump før han læste digtet “Slangen.”

Debatten i USA kan komme til at påvirke debatten i Europa. Biden blev modtaget som en helt på sidste G7 og NATO-møde. Men hvad hvis det viser sig at det er Trump amerikanerne stiller sig bak?

Trump har meget at ta igjen for og han kommer til at bruge det han har. Kriminaliteten gør samfund over hele USA utrygge.

Bare i denne måned, i Massachusetts, skød en tidligere deporteret, illegal udlænding med tidligere tiltaler for mord og mange andre forhold, en mand i fuldt dagslys og skød ham yderligere fire gange ondskabsfuldt og voldsomt, da han lå på gaden.

For nylig i Louisiana … blev en illegal udlænding, der kom ind i landet som uledsaget mindreårig under Obama, anklaget for at have hakket en kvinde og hendes 15-årige søster i meget små stykker med en machete og stukket to andre mennesker ihjel.

Og lige her i Ohio, en to gange deporteret flygtning, medlem af MS-13-banden … han blev anklaget for mord, han blev opdaget i Galloway efter indrejse i vores land for tredje gang, og straks skete der forfærdelige ting.

Det er ikke vanskelig at finde tilsvarende eksempler i Europa, hvor myndighederne og medierne gør alt for at folk ikke skal forstå omfanget af befolkningsudskiftningen og kriminaliteten, som følger i dens kølvand.

”De tømmer deres fængsler … i det Republikanske Parti mener vi ikke, at voldelige kriminelle skal bydes velkommen i vores land. Vi mener, at de straks skal deporteres, ”sagde Trump.

Siden Biden tiltrådte, har han udstedt og gennemført ordrer om “Det Hellige Land” “sanctuary country”, der forhindrer deportation af illegale udlændinge, medmindre de for nylig er dømt for alvorlige forbrydelser, er kendte terrorister eller bandemedlemmer.

I maj 2019 havde grænsepolitiet ICE 23.000 mennesker varetægtsfængslet til udvisning. Nu har de blot 5.300. De andre er sat på fri fod på ordre fra Biden.

Når Biden og Harris siger, det er Trump som skabte problemerne, provokerer de de fleste folk. Det er kun uvidende eller ideologiske hårdkogte som tror på en sådan påstand. Alle ser med deres egne øjne hvad der sker og mange får det at føle på kroppen.

 

Trump: Foreign Countries ‘Emptying Their Prisons’ into U.S. Thanks to Biden

 

 

Oversættelse Karsten Søberg

ANNONSE