Nyt

Ved søndagens regionalvalg i Spanien fik det kun fem år gamle parti Vox sit parlamentariske gennembrud og selvom det med sine 11 % og 12 mandater blev det mindste parti i regionalparlamentet kan det sammen med det konservative PP der fik 26 mandater og det liberale Ciudadanos der fik 21 mandater overtage styret fra socialisterne der har siddet på magten i 36 år. Der er i alt 109 pladser i parlamentet.

Partiet vil udvise illegale migranter og sænke skatterne.

Partiet bliver af socialisterne betegnet som “yderligtgående” og regionens socialistiske premierminister Susana Díaz opfordrede til at isolere Vox

“Dette fænomen har vi set i andre europæiske lande og er nu til stede i Andalusiens parlament. Jeg opfodrer andre politiske partier som opfatter sig som forsvarer af vores demokratiske forfatning til at stoppe den yderste venstrefløj”.

Omvendt mener både PP og Ciudadanos at der nu er givet et signal om forandring og et brud med socialiststyret.

Man bør bemærker mange medier i Europa konsekvent kalder alle partier der ikke støtter masseindvandringen for “far-right” eller “fremmedfjendtligere”. Det er en typisk diskurs hos globalistiske og pro-masseindvandringsjournalister.

Daily Telegraph

ANNONSE