Nyt

I Aarhus har de også problemer med udlændinge fra muslimske lande. Det får en rådmand fra Det Radikale Venstre der også har et mellemøstligt navn til at forslå, at såkaldte “to-sprogede” skal have “gratis” buskort.

_________

– Blandt forældre i de udsatte boligområder er der mange, der gerne ville vælge en anden daginstitution eller en anden skole til deres børn. Men af økonomiske grunde vælger de den nærmeste, selv om de ikke mener, det er det bedste valg for deres børn af hensyn til integration, sprogudvikling og netværk. Derfor foreslår vi at stille gratis buskort til rådighed for børn, der skal i skole, så familierne får et incitament til at vælge en skole længere væk. På samme måde skal forældre med børn, der skal i daginstitution, kunne få et gratis buskort, så de kan hente og bringe deres børn gratis med bus i institutioner længere væk fra de udsatte områder”

– Det er vigtigt, at alle børn har en god chance, uanset om de hedder Mohamed eller Morten, og om de bor på den ene side af vejen eller den anden”

ANNONSE

siger Rabih Azad-Ahmad. videre.

Med “to-sprogede” menes der typisk muslimer der bor i ghettoer, her omtalt som “udsatte områder”.

Stiften

ANNONSE