Tavle

Ungarns premierminister Viktor Orbán har givet sitførste interview i år i Kossuth Radios program “Godmorgen, Ungarn”. Han blev spurgt om de EU-midler, der forbliver frosset på grund af “bekymringer” om seksuelle minoriteters “rettigheder” og landets asylpolitik:

– Hvorfor er sådanne spørgsmål vigtigere for EU-eliten end landets økonomiske udvikling?

Press af migranter og kønsaktivister mod Ungarn

– EU-eliten har længe talt spørgsmålet væk i vage vendinger om korruption, retsstatsprincippet og alt det sludder. Alle vidste selvfølgelig godt, at det var noget sludder, men nu nærmer vi os valg til Europa-Parlamentet, og så skal de tale med folket – til de stemmeberettigede.

I Ungarn forventes politikere at tale lige fra hjertet. Dette er ikke tilfældet i Bruxelles. Der er det mere som ved det franske hof, hvor smigrende ord og nyt sprog blev brugt, når virkeligheden skulle beskrives.

Folk forstår ikke dette sprog. Inden valg skal tingene siges i et klart, forståeligt og enkelt sprog.

Præsident von der Leyen har ambitioner, så hun skal vise sit sande ansigt. Hun har nu klart sagt, at de af to grunde ikke vil give os de penge, vi har ret til: Fordi vi ikke vil lukke migranter ind, og fordi vi ikke vil lukke LGBTQ-aktivister ind blandt ungarske børn.

Kan ikke risikere vesteuropæiske forhold

– Ungarns holdninger er forkerte, mener EU. De vil have os til at ændre lovene, og de bruger alle tilgængelige metoder, inklusive økonomisk pres, for at tvinge ændringer igennem. Men vi lader ikke migranter komme ind for et engangsbeløb af EU-penge.

Vi kan ikke risikere forhold, som vi ser i vesteuropæiske lande: terror, trusler om terror, kriminalitet, parallelsamfund og så videre.

Om vi ​​skal overlade vores børn og børnebørn i hænderne på LGBTQ-aktivister er heller ikke et spørgsmål om penge. Det er utænkeligt – børnenes opdragelse, især seksualundervisningen – er familiens og forældrenes ansvar, siger Viktor Orbán.

Børn bør ikke møde seksuelle agitatorer i skolen

– Ingen skal tage det fra dem, især ikke skolen – i det mindste skal de ikke møde seksuelle agitatorer og LGBTQ-propagandister i skolen – folk vi ikke ønsker, at de vil møde derhjemme eller på gaden.

Så de kan ikke presse os økonomisk i disse sager. Vores land, hvem der bor her, hvem der bor sammen med os, hvad der vil ske med vores børn og børnebørn, er vigtigere end penge.

Vi kan ikke give efter for disse problemer. Der er værdier i livet, der er vigtigere end penge.




 

 

Køb “Hvordan myndighederne bluffede os” af Robert Malone!

 

Køb “Dumhedens anatomi” af Olavus Norvegicus! Køb e-bogen her.

ANNONSE

Mest læst

Donald Trump er manden