Hovederne på bloggen

Mai Mercado, foto: Folketinget

Med skiftende flertal udspyr regeringen den ene ghetto-stramning efter den anden. Ifølge dagens aftaler skal alle ghettobørn tvinges i daginstitution, når de bliver et. En anden aftale går ud på at begrænse procentdelen af børn fra udsatte områder i institutionerne. De skal altså spredes – eller også skal danske børn flyttes til de tidligere ghettoskoler.

Det lyder alt sammen meget sympatisk: Nu skal der endelig – en gang for alle, slut og prut – gøres op med ghettoernes fortrædeligheder. Og nu skal “de udsatte” have mulighed for at få den integration, som de hele tiden har ønsket, men af en eller anden grund ikke rigtig er kommet i gang med.

Risikoen ved lovkomplekset er naturligvis, at det om få år vil vise sig, om ghettobørnenes forældre overhovedet VIL integreres og overtage danske værdier.

Måske kan de slet ikke lide dem.

Hvad skal politikerne så finde på – når de nu ikke vil diskutere islam?

ANNONSE