Dag: 20. september 2018

I Biskopsgården i Gøteborg er det torsdag aften kommet til en skudsveksling. Et vidne hørte flere skud ved 22.00 tiden og anmeldte det til politiet. Da politiet ankommer finder de en død mand. – Han är konstaterad avliden på plats, men vi har ingen ålder eller identitet på honom,  Han er konstateret dræbt på stedet, […]

Les Mer...

Medierne beskrivelser af hændelser og begivenheder viser meget om afsender. Mens de traditionelle medier er fyldt med udokumenterede påstande om “Fake News” fra Rusland og “trolls” leverer de selv falske oplysninger eller selektiv nyhedsdækning. I går kunne vi skrive med henvisning til Süddeutsche Zeitung i Tyskland, at den islamist der begik terroren i Amsterdam. den 1. september var […]

Les Mer...

Johan Christian Claussen Dahl (1788–1857) Olje på lerret, 89,5 x 67 cm. Nasjonalmuséet, Oslo. Fra 1824 var Johan Christian Dahl professor ved akademiet i Dresden, men han foretok i alt fem reiser til Norge, den siste i 1850. Her gjorde han skisser til malerier, som senere ble fullført i ateliéret i Dresden. I 1850 hadde […]

Les Mer...

Der sker noget med samfund, som kaster sig i armene på mangefolds-islam. Myndighederne bliver besat af farlige tanker. Lande, som var symboler på ytringsfrihed, taber hovedet: Britisk politi pågriber ni personer om dagen for krænkende eller hadefuldt indhold på nettet. I 2016 blev 3.3000 mennesker anholdt og afhørt om deres aktivitet på nettet, en stigning på 50 procent på to år.

Les Mer...

Forældrene til lederen af banden Loyal to Familia smides ud af deres lejlighed efter 34 år, pga. sønnen. Det er de andre beboeres tryghed der vejer tungest. Loyal to Familia er forbudt. Hvordan vil de kriminelle miljøer reagere?

Les Mer...

Midt- og Vestsjællands Politi efterlyser den 35-årige palæstinenser Wasim Essam Hajress, udvist for bestandigt efter et par voldtægtsdomme. Senest mod en 19-årig kvinde i Roskilde, tidligere på året.

Les Mer...

En arabisktalende 19-årig er sigtet for at have voldtaget en lærerinde på skolen. Sigtede er elev på skolen i Nässjö i Småland. Han skal have tvunget lærerinden ind i et rum og derefter have voldtaget hende.

Les Mer...

En større del af Bagarmossen i Stockholm blev sent onsdag aften forvandlet til noget, der lignede en krigszone. To grupper kriminelle jagtede hinanden gennem gaderne med våbnene klar.

Les Mer...