Nyt

I håb om at tiltrække flere kvindelige, muslimske politibetjente, har West Yorkshire politidistrikt introduceret en ny uniformstype. Jakken er længere og dækker bagdelen – en slags polititunika. I byerne i Nordengland er der store muslimske parallelsamfund. Det er her mange af de rystende sex-groomingsager finder sted. For de foregår selvfølgelig stadig. I håbet om at nå ud til den nye befolkning satser politiet på at rekruttere muslimske kvinder.

Assistant Chief Constable Angela Williams kommenterede den nye uniform:

“I løbet af den sidste måned har vi afprøvet en ny uniform for kvinder som er designet sådan, at den ikke viser kvindelige former. Dette blev foreslået af en muslimsk kvindelig politibetjent og blev designet af vores Clothing Manager i samarbejde med betjenten. Tunikaen er løsere og længere og den har lange ærmer. Den er blevet godt modtaget internt og vi har bestilt flere  af dem, til dem, der vil afprøve den. Jeg håber denne uniform vil opmuntre folk fra underrepræsenterede grupper til at overveje en karriere indenfor politiet, hvis de tidligere har undslået det på grund af uniformen.”

Politibetjent Firzana Ahmed blev den første til at bære den nye uniform. Hun siger, at hun har fået positive tilbagemeldinger fra lokalsamfundet i Bradford.

Bradford

Britisk politi har allerede lov til at bære hijab sammen med uniformen:

I 2016 meddelte West Midlands politi at de var åbne for at tillade burka som del af politiuniformen. Med den nye tunika og hijab, så er vi snart der:

 

Politiet – som vi andre foretrækker dem:

Daily Mail

Bestill Douglas Murrays bok “Europas underlige død” fra Document Forlag her!

ANNONSE