Tavle

Kan du huske den enlige mor fra Aarhus, der blev arresteret midt om natten af et hold politibetjente og ført væk fra sine sovende børn? Politiet mente, at den enlige mor var farlig, fordi hun havde postet billedet af en brændende Mette Frederiksen-dukke på sin Facebookprofil.

I Aarhus sidder der nu en muslimsk kvinde, der også er mor til to små børn. Muslimske Israa Bahij’ skriver på Facebook, at Inger Støjberg skal sendes til Mellemøsten mod sin vilje. Derefter skal Støjbergs hoved adskilles fra kroppen med en ‘bombe’.

Altså en klokkeklar drabstrussel mod Danmarksdemokraternes partileder, der lever med politibeskyttelse og livvagter døgnet rundt på grund af muslimske trusler.

Forskellen på den danske mor i Aarhus og den muslimske kvinde – Israa Bahij’ – er, at sidstnævnte er muslim og bærer shariatørklæde.

Derfor vil hun ikke få besøg af politiet midt om natten, blive sigtet for trusler og ført til politistationen i Aarhus.

Muslimer er i høj grad hævet over loven i Danmark. Beviserne tårner sig op.

ANNONSE