Kopierede/fra hoften

Hvert år ankommer tusindvis af velfærdsmigrater til Danmark fra muslimske lande. Enten som asylansøgere eller via omfattende familiesammenføring.

Enhedslistens Rosa Lund øjner nu chanchen for at få placeret de mange migranter i magtfulde jobs hos politiet.

Rosa Lund mener, at der ‘desværre’ er for få indvandrere ansat i det danske politi:

“Det vil jeg gerne lave om på,” fortæller globalisten Rosa Lund.

Enhedslistens toppolitiker kan glæde sig over, at hendes drøm om et ‘sharia-politi’ i Danmark allerede er godt på vej.

Her ses en collage med et lille udsnit af politibetjente, der for de flestes vedkommende har rødder i islamisk kultur.

Der er betjent Serife, der er født i Tyrkiet, og hendes mandlige kollega Rafi fra Afghanistan. Men lad os ikke glemme den muslimske betjent Elvir, der patruljerer i parallelsamfundet i Vollsmose. Han er i øvrigt gode venner med De Radikales partileder Morten Østergaard.

Og Rosa Lunds smil må brede sig, når hun hører, at den tidligere folketingskandidat fra Enhedslisten – islamisten Asmaa Abdol-Hamid – er ansat hos Fyns Politi i en velbetalt stilling.

Det danske politikorps er allerede så islam-venligt, at man har ansat broren til Islamisk Stat-terroristen Basil Hassan, der forsøgte at likvidere forfatteren Lars Hedegaard.

Islam fylder faktisk så meget hos den danske ordensmagt, at der er etableret muslimske bederum flere steder hos politiet, så korantro betjente kan bede til Allah i arbejdstiden.

Selvom Københavns Politis ‘dialog-betjente’ ikke alle underkaster sig koranen, må det varme Rosa Lunds hjerte, når hun ser en kvindelig politibetjent omfavne en burkaklædt salafist midt i København.

Man bør heller ikke glemme ‘dialog-betjenten’ fra Københavns Politi, der truede en dansk familiefar med en børnesag ved kommunen, fordi han deltog i en islamkritisk demonstration, der var rettet mod de religiøse fascister i Hizb ut-Tahrir.

ANNONSE

Betjenten tyssede også på flere danske demonstranter, der viste deres utilfredshed med den islamiske massebøn på Christiansborgs Slotsplads. Islam – selv af den mest radikale slags – er noget, man ifølge det københavnske dialogpoliti skal udvise respekt for.

Rosa Lund og resten af Enhedslisten kan sove trygt, mens de drømmer om et islamiseret politikorps.

Men Rosa Lund glemmer, at for en muslim kommer islam før alt. Også selvom man giver vedkommende en politistav, en uniform og en ladt pistol.

I efteråret 2019 blev fransk politi ramt af et blodigt knivangreb. En muslim, der var ansat i politihovedkvarteret, dræbte uden varsel fire kollegaer i det, medierne beskrev som en religiøs blodrus.

Rosa Lund kan slappe helt af. Allah er allerede stor hos det danske politi.

ANNONSE