Nyt

Politimesteren i West Midlands har for nylig udtalt at man overvejer muligheden af at lade kvindelige politibetjente bære burka. Overvejelserne er grundet i ønsket om at ansætte flere kvinder med muslimsk baggrund i politiet, så multikulturen også sprede sig og blomstre i politietaten. Hvorfor det er så vigtigt at ansætte muslimske kvinder vides ikke, men et er sikkert: Det er det mest tåbelige forslag vi har hørt i lange tider.

Kvotiering af minoriteter til etaterne har stået på i årevis i Storbritannien, og det har skabt røre, fordi man har måttet sænke optagelseskravene betragteligt for at få opfyldt kvoten. Skulle man gå med en drøm om ansættelse inden for politiet, så er chancerne minimale, med mindre du kan sætte kryds ud for en af de eftertragtede kvoteudløsende krav, som kan veje i de politisk korrekte statistikker over arbejdsstyrken.

Det skorter ikke på opfindsomhed, når det gælder om at definere, hvad der “mangler” at blive respræsenteret i etaterne. Og man ser stort på realiteterne, f.eks.den omstændighed, at færre kvinder end mænd har lyst til at være brandmænd, eller at ganske få muslimske kvinder vil have beskæftigelse ved politiet.. Den manglende interesse tværtimod ud at skabe et desperat behov for at ansætte netop dem, der i udgangspunktet er mindst interesseret i jobbene.

ANNONSE

Og nu har desperationen nået nye højder:

One of the largest police force’s in the UK is considering letting Muslim officers wear burkas in an attempt to boost diversity.

West Midlands Police has said it will discuss letting the traditional Islamic dress – which covers the entirety of a woman’s face and body – to become part of Muslim female officers’ uniform.

At a recent meeting, Chief Constable David Thompson, said he would consider employing staff who wear a burka as he looks to increase black and minority ethnic (BME) officers in the region to 30 per cent.

Skotland har lige godkendt hijab som en del af politiuniformeren, men det var tydeligvis ikke vidtgående nok for politiet i West Midlands. Intet mindre end indførelse af burka kan gøre det. Så kan ingen nemlig komme og påstå, at politiet i West Midlands ikke er max inkluderende. Sikkerheden tager man det tilsyneladende ikke så nøje med. For hvem er det egentlig, som gemmer sig under burkaen? De kan ikke køre bil med burka, de kan ikke løbe med burka, og de må ikke røre ved mænd. So what’s the point?

Politimester Thompson har ingen barrierer, han tænker ad af boksen:

‘We would need to consider our own rules and cultural sensitivity.

‘Clearly we don’t have any barriers relating to the burka.

‘As it stands we have not had any approaches from potential recruits asking to wear the burka, but if such an approach was made it is something we would have to consider.’

381E7DD300000578-3781350-image-m-62_1473420628072

Politimester David Thompson er moden til pension.

Der har været en del kriminalitet udført af burkaklædte personer i Storbitannien. Det kan vise sig vanskeliget at holde rede på, hvem, der er hvem, når de sorte klæder flagrer forbi en.

Og når man tænker på, at ideen om burkaklædt politier fostret af politiet selv bliver man træt til marven.

Daily Mail

ANNONSE

2 svar til “Politichef åbner for burka i politiet”

  1. liz siger:

    Dette er I sandhed mørke tider for Good Old Britain. Men måske Nye Tider er på vej: http://www.express.co.uk/news/uk/709424/British-Values-union-jack-society-segregation-community-racism-political-correctness
    Berøringsangsten må få en ende hvis Storbrittanien skal kunne stå på egne ben udenfor EU når Brexit tager effect, og endvidere fremstå som et eksempel for andre europæiske lande.

  2. Leif Knudsen siger:

    Sindsygen har ingen grænser. Jeg føler mig forrådt i Europa af en fascistisk ideologis medløbere. Nogen siger at borgerkrigen er igang. Dette er en så massiv provokation af vestlige borgere, at det hælder benzin på det bål. Disse ledende politifolk burde fyres og retsforfølges for dumhed.