Dag: 30. april 2018

Ishøj Svømmehal har indført nye regler, der gør, at alle der gæster svømmehallen fremover skal registreres ved hjælp af deres sundhedskort.

Les Mer...

Edvard Munch (1863-1944) Olje på lerret, 152,5 x 181,5 cm, Statens Museum for Kunst, København. Dette maleriet finnes i to varianter, den andre, malt omtrent samtidig, finner vi i Munch-muséet i Oslo. Motivet er hentet fra Moss, som fra midten av 1800-tallet, og i omtrent hundre år fremover var en viktig industriby, blant annet innen […]

Les Mer...

Den unge mand blev dømt for at have voldtaget en mindreårig pige 30 gange. Straffen: Ti måneder i «lukket ungdomsinstitution». Han bliver ikke udvist.

Les Mer...

En 14-årig pige og hendes jævnaldrende veninde skal være blevet henholdsvis voldtaget og forsøgt voldtaget på et toilet i et indkøbscenter i Esbjerg. Dansk politi holdt tæt om sagen i en måned.Køb Hege Storhaugs bog her!

Les Mer...

Søndag aften fandt der raketangreb sted mod to baser i Syrien, hvor iranerne holder til: Et større våbenlager sprang i luften på en base nær Hama og det samme gjaldt en flyveplads nær Aleppo.

Les Mer...

Ana Vidovic spiller Isaac Albéniz (1860-1909) skrev sin Leyenda – Legende  som første sats i en suite på tre stykker, kalt Chants d’Espagne – Sanger fra Spania. Asturias finnes i flere arrangementer for solo gitar, den oftest fremførte er nok Andrés Segovias.

Les Mer...

Det tyske nyhedsbureau DPA oplyser søndag med henvisning til græske aviser, at flere hundrede migranter har krydset grænsen til Grækenland ved floden Evors og søgt asyl i Grækenland.

Les Mer...

The Sunday Times har, i samarbejde med Swansea Universitet, afdækket 6500 russiske Twitter-konti, som støttede Labour i de sidste uger før parlamentsvalget i fjor. På Twitter så det ud som om det var britiske kvinder, der twittede støttemeldinger for Labour og som også gik til verbale angreb på de konservative kandidater.

Les Mer...

Efter migrationskrisen i 2015 blev Constantin Schreibers selve symbolet på tysk åbenhed, med tanke på den velkomst migranter fik. Heltestatussen varede helt frem til han foretog undersøgende journalistik med tanke på, hvad der blev forkyndt i de tyske moskeer. Afsløringerne af hvad tyske imamer forkynder, gjorde Constantin Schreiber til en farlig oppositionel.

Les Mer...

En person blev myrdet og tre andre såret, en af dem livsfarligt og en anden alvorligt, da to marokkanske mænd med ulovligt ophold i Italien begik fire voldelige røverier i Milano natten til fredag.

Les Mer...