Nyt

Under overfladen af den enorme «humanitære» indsats, der skal til for at gøre Sverige til hele verdens flygtningelejr, ligger der massive skandaler, som bare venter på at blive opdaget, hvis nogle blot begynder at lede efter dem.

Af de, som har opgivet at være under 18 år, viser oplysningerne sig at være forkert i 90 procent af tilfældene

fortæller Per Löwenberg fra Sveriges grænsepoliti ifølge Sveriges radio.

Gennem et samarbejde med de marokkanske myndigheter har Sverige fået mulighed for at tjekke identiteterne på de marokkanske migranter, som ubemærket har gjort rejsen gennem Europa og helt op til Sverige.

De mange uafklarede tilfælde er blevet et problem:

Många av de unga marockaner som sökt sig till Sverige de senaste åren har saknat tillräckliga asylskäl, och en del av dem har hamnat på gatan och fastnat i kriminalitet och drogmissbruk.

Til trods for alt dette er antallet af returneringer bare øget lidt: fra 75 i 2016 og 135 i 2017.

Selv med al grund i verden til at «skicka hem» disse lykkejægere, foretages kun lidt.

Man kunne måske tro, at den slags opdagelser ville anspore Sverige til at bruge enorme resurser på at sørge for et tilsvarende samarbejde med andre nationer, som sender tusindvis af sine sønner til Sverige, men nej:

– Nej, det finns inga villkor i det här, säger Morgan Johansson. Utan det hänger samman med att man från marockansk sida har förstått att också Marocko tjänar på att ta ansvar för sina egna medborgare.

Køb Hege Storhaugs bog her!

ANNONSE