Nyt

I weekenden blev seks sårede i endnu et syreangreb i London. Næsten alle angrebene sker i samme bydel. Ingen ved hvorfor, skriver Dagbladet. «Ingen ved hvorfor?» Virkelig? I Storbritannien ved alle hvorfor. Selv om det er politisk ukorrekt at siger det. For svaret rokker ved forestillingen om, at vi alle er lige. Bydelen der tales om, er Newham.

I viktoriatidens England var syreangreb et stort problem. At kaste med vitriol blev et begreb: vitriolage. Gerningsmændene blev hængt eller fik armene hugget af. Så dengang kunne man ikke gentage forbrydelsen, hvis man først var blevet taget i ugerningen. Nu er straffene lavere, man kan beholde både liv og førlighed. Og det er lettere at komme væk på en knallert end at skulle løbe væk, som de sikkert gjorde for 150 år siden.

Syrekastning blev dengang som nu brugt som hævn, og ofte som følge af jalousi. Gerningspersonerne var både kvinder og mænd. Syrekastning forsvandt dog med tiden i Storbritannien og blev efterhånden forbundet med udviklingslande.

ANNONSE

I islamske lande er syreangreb helt almindelige, når det gælder afstraffelse af «ulydige» kvinder, men også som hævnaktion mod mænd. Syre er et billigt, enkelt og hurtigt angrebsvåben, som giver store og permanente skader på offerets ansigt og syn, samtidig med, at det er let tilgængeligt og ikke ulovligt at bære på sig.

Syreangrebene er genopstået i stor stil i Storbritannien. Der er registreret over 1500 angreb i London siden 2011 og hele 454 af dem fandt sted i 2016. De fleste af angrebene sker i parallellsamfundene og det værste sted er Newham i London. Her er der næsten ingen etniske britere tilbage. Ja, faktisk bor der så få hvide, at BBC i 2016 lavede en dokumentar om Newham kaldet «The last whites of the East End». Det var også i Newham, at man ville bygge den største megamoské i landet – finansieret af midler fra Saudi-Arabien.

At vise hvad multikultur bliver til i praksis, er aldrig populært blandt teoretikerne. En storm af klager blev rettet mod BBC. Det var racisme og Ku Klux Klan, skrev oprørte seere.

At syrekastning er mere almindeligt i indvandrermiljøerne betyder ikke, at ikke-etniske briter kaster syre. De gør det de også. Men ikke i samme grad. Dette har dels noget med kulturforskelle at gøre og dels, at ghettoficeringen af parallellsamfundene har skabt langt mere voldelige bander. Newham er også et af de områder i Storbritannien, der har den højeste andel af knivstikkerier. Meget af syrekastningen er banderelateret, så den kommer vel snart til Malmø.

Newham er den bydel i London, som giver os et fingerpeg om, hvad der er i vente. Bydelen har den højeste ledighed, den højeste andel af fattige, den laveste andel af etniske briter (17%) og den meste multikulturelle med hele 147 sprog. Og Newham har i mange år også haft landets højeste fødselsrate. Newham burde være en ægte globalists våde drøm.

Hvis der bare ikke var så farligt.

ANNONSE

Ét svar til “Voldstærskelen sænkes”

  1. Tom Angelo siger:

    Det multikulturelle samfund byder på mange nye tiltag, bl.a. kriminelle ukendte handlinger, overgrebs- og overfaldstyper vi ellers ikke kendte i vore lande i Europa. Hvorfor er der mennesker, der byder dem velkomne? Det må da være i alles interesse, at minimere kriminalitet og ønske ro og orden.