Nyt

BBCs politiske journalist, Laura Kuenssberg, har fået livvagt forud for Labours landsmøde i Brighton. Hun har tidligere modtaget mange trusler fra Corbyn-tilhængere og BBC er bekymret for hendes sikkerhed i store forsamlinger. BBC udtaler sig ikke offentligt om de ansattes sikkerhed, men en «insider» siger:

“We take the safety of our staff extremely seriously. Laura is a well-known public figure. She and her team will be covering events with big crowds where there can be hostility, so we want to ensure adequate precautions are taken.”

Laura Kuenssberg er ofte blevet anklaget for at være partisk – og ikke for Labour.

Laura Kuenssberg blev upoplær blandt mange Labour-tilhængere efter et interview med Corbyn.

35.000 deltog i en underskriftskampagne mod Kuenssberg for at få hende fyret fra BBC.

The Independent    Daily Mail

ANNONSE