Nyt

I Holland svæver man i den vildfarelse, at man selv burde kunne vælge sig sem livspartner. For nogen tid siden, lancerede man en kampagne i Rotterdam, hvor man var dristig nok til at afbilde en muslimsk kvinde iført hijab som kyssede en tydeligvis ikke-muslimsk mand.

For nu har muslimene boet så længe i Holland, at de er blevet en del af den hollandske kultur, eller hvad? Det ser ikke ud til at spille nogen rolle, om det er 1. generation eller 2. generation, man henvender sig til. Muslimske kvinder har bare at holde sig til muslimske mænd. Mener muslimske mænd.

Plakaterne blev revet ned.

Lokale myndigheder i Rotterdam mente, at denne kampagne var en fin måde at nå ud til parallellsamfundene på, for at blive probelmerne med tvangsægteskaber kvit. De ville vise, at de unge frit kunne vælge i Holland.

ANNONSE

Plakaten med den muslimske kvinde og jødiske mand var nok særlig vanskelig at sluge for mange muslimer i  Holland.

Men ros til Rotterdam, som turde lancere kampagnen. Selv om resultatet blev dette:

Nogen har hjælpsomt oversat, hvad der bliver sagt:

“We’ve come to finish our shit. Look at this motherfuckers. [inaudible]. Choose your own freedom they say, pull that poster down. Motherfuckers. Here, this is what happens.”

TimesofIsrael   niews.tpo.nl

ANNONSE

2 svar til “Muslimsk vrede over multi-kulti kampagne”

  1. Allan Hougaard siger:

    Igen ser vi at islam ikke fredens religion. Den er ren ondskab.

  2. Betelgeuse siger:

    Testspørsmål til muslimske familier: vil dere la deres døtre gifte seg med (etnisk) norske menn? Nei? Da er dere ikke integrert.
    Ganske enkelt: vil dere la deres døtre gifte seg med en som dere synes er fullstendig ugudelig og langt borte fra Allahs veier, slik at han kan påvirke døtrene med tankegods som fører rett til helvete?
    Selvsagt ikke, dermed er integrering helt utopisk. Det er ikke minoriteten, men majoriteten av norske muslimer som tenker slik. Men så lenge “jeg kjenner en muslim og han er kjempehyggelig”-mentaliteten råder er jeg redd vi får regjeringsskifte til høsten. Da er nok Norge like fortapt som Sverige.