Oraklerne

Det er mageløst, at toppolitikere fra Socialdemokratiet, Venstre, De Radikale, De Konservative, SF og Alternativet overhovedet holder grundlovstaler.

For det er jo de selvsamme partier, som igen og igen krænker grundloven ved andægtigt at aflevere national dansk suverænitet i EU. Ved folkeafstemningen i 2015 hed det sig eksempelvis, at vi kun stemte om 22 nye EU-love. Det var forkert. Det rigtige antal EU-love lå et sted mellem 129 og 849 ifølge EU-Oplysningen. Ja-sidens snyd krænkede dermed grundlovens paragraf 20. Den foreskriver, at folket har krav på at vide med præcision, hvor meget magt politikerne overlader til EU. Og nu den 5. juni stiller de selvsamme toppolitikere sig alligevel op og hylder grundloven, givetvis med vajende dannebrog og lyse bøgeskove i baggrunden.

Men husk det nu: Ofte er det grundlovens fjender, der taler.

 

 

Erik Høgh-Sørensen tidl. EU-korrespondent kandidat til Region Nordjylland og til Folketinget (DF), Aalborg.

ANNONSE

Ét svar til “Grundlovens fjender I”

  1. Christian Ivar Petersen siger:

    Stem på de nye borgerlige. De går ind for at indskrænke statens magt, sikre vores grænser og sænke vores skatter. Alt som vældig gode ting.

Mest læst

Den fjerde afmagt

Sådan bryder islam sammen