Kommentar

Det er mageløst, at toppolitikere fra Socialdemokratiet, Venstre, De Radikale, De Konservative, SF, Enhedslisten og Alternativet overhovedet holder grundlovstaler.

Grundloven, vores forfatning, som i dag fylder 168 år og som i generationer, stort set uændret, har været kodificeringen af de værdier og rettigheder, der definerer os som folk, har i årevis været under angreb – og ingen af de nævnte partier har reelt løftet en finger for at forhindre det.

Tværtimod har alle de nævnte partier – hver på deres måde – bidraget aktivt til, at sætte danskernes frihed under pres, ved at tillade en massiv muslimsk indvandring til landet. Fra vedtagelsen af den grotesk “liberale” udlændingelov i 1983 og til i dag har disse partiers hensynsbetændelse over for en invasiv religion og deres aldrig svigtende villighed til at tilsidesætte danske værdier og dansk kultur for at imødekomme islams krav, reelt undergravet den frihed, som Grundloven skulle sikre os.

Og det er især ytringsfriheden, den mest grundlæggende frihedsrettighed og forudsætningen for et frit demokrati, som har lidt skade. I begyndelsen umærkeligt ved en udstrakt grad af forståelse for og tilpasning til kravene om særlig mad, kønsopdeling, boligsegregering, modersmåls- og koranundervisning osv., og fra Muhammedkrisen i 2005 og 2006 ved en tiltagende frygt for de voldelige konsekvenser ved ikke at rette ind og holde kæft, når man nærmede sig emner og temaer, der kunne betragtes som haram og krænke profeten.

ANNONSE

I dag er islams terror blevet en integreret del af vores hverdag. Alene inden for det seneste halve år, har der været 5 voldsomme terrorangreb med frygtelige tab i landene omkring os, og ingen kan med overbevisning hævde, at det ikke også bliver vores tur. Igen, for vi må ikke glemme Omar El Husseins angreb på Krudttønden og synagogen.

Islams terror har fået aviserne til at bedyre, at de aldrig mere vil optrykke de harmløse Muhammed-tegninger, Jyllands Posten er omdannet til en fæstning, det samme er Kurt Westergaards hjem, og han, Lars Hedegaard, Naser Khader og Flemming Rose er tvunget til et liv i ufrihed, beskyttet af livvagter døgnet rundt. Før Muhammedkrisen pissede Lars Hjortshøj koranen i sne i Kasper og Mandrilaftalen. I dag tør ingen offentlig person gøre grin med islam. Derfor er afskaffelsen af blasfemi-paragraffen dybest set et slag i luften.

Det er islam, der truer vores grundlovssikrede frihed, men det er politikerne, der har skabt forudsætningerne for at det kunne ske. Det er dem, der har tilladt islam at vinde frem i Danmark. Det er dem, der nægter at sætte grænser. Det er dem, der fortsat nægter at stille krav om assimilation og som den ene gang efter den anden bruger Grundloven til at give endnu flere bærere af den islamiske kultur indfødsret. Det er dem, der med deres manglende vilje til effektivt at sætte ind over for det, der truer vores frihed er med til at øge terrortruslen.

Det er på tide at spørge, om de er værdige til at holde Grundlovstaler.

 

ANNONSE

Ét svar til “Grundlovens fjender II”

  1. Bjart_S siger:

    I mange land i Eiropa, som har grunnlover lik den norske, og kanskje den danske, burde styrende politikere blitt stillet for riksrett! Disse har sviktet sine folk, og gjort deres liv vanskelige og med redusert livskvalitet!