Nyt

Den somaliske velfærdsmigrant Mahad Yussuf er blevet båret ind i byrådet i Aarhus af Socialdemokratiets partimaskine samt flere hundrede muslimske stemmer ved det seneste kommunalvalg.

Men nu har somalieren fået nok, og han skifter Mette Frederiksen ud med den islamglade Morten Østergaard. Der er mere politisk islam for pengene hos Det Radikale Venstre.

Mahad Yussuf er blevet krænket over, at hans tidligere partifæller har problematiseret, at den somaliske befolkningsgruppe i Aarhus på et tidspunkt udgjorde over 78 procent af de nysmittede med coronavirus.

Sådanne oplysninger skal ties ihjel, hvis det står til den somaliske lokalpolitiker.

“Det gavner intet at tale i en mistænkeliggørende tone til vores medborgere. I Radikale Venstre håber jeg at kunne være med til, at vi taler hinanden op” siger Mahad Yussuf.

Mahad Yussuf er født i Somalia, og han er rejst hele vejen til det europæiske kontinent for at få del i danskerne velfærdskroner. I dag har somalieren en storfamilie, der tæller seks personer.

ANNONSE

Mahad Yussuf rejste til Danmark som asylansøger, og han brødfødes i dag af selvsamme asylsystem. Den somaliske migrant underviser andre migranter på et dansk asylcenter.

Hos De Radikale i Aarhus har de svært ved at få armene ned:

“Vi har i hele byrådsperioden haft et godt samarbejde med Mahad. Han er en politiker, der har hjertet med og kerer sig om de udsatte i samfundet,” siger den radikale rådmand Rabih Azad-Ahmad, der er palæstinensisk migrant.

Muslimske migranter trives bedst i hinandens selskab. Det gælder også i lokalpolitik.

Det Radikale Venstre har lokket endnu en muslimsk indvandrer i folden.

ANNONSE