Hovederne på bloggen

“Den europæiske union er først og fremmest et ideologisk projekt. Den handler om at bryde grænser ned. Skabe en stadig tættere union, som det hedder i Romtraktaten. Eller Europas Forenede Stater, som flere og flere af de ledende EU-politikere offentligt proklamerer. Derfor agerer unionen ligesom efter den devise som den venstreekstreme Naomi Klein (i en helt anden sammenhæng) har kaldt ’Chokdoktrinen’. Først smadrer EU økonomierne med euroen. Svaret bliver en finanspolitisk union. Så smadrer EU grænserne. Svaret bliver europæisk grænsepoliti og europæisk fordeling af flygtninge. Der findes ikke noget politisk problem, som unionen ikke vil besvare med mere union.”

Det er fuldstændig omsonst at tale om reform af EU, så den bliver spiselig for medlemsstaterne og begynder at skabe resultater, for det har aldrig været resultaterne, der har været i centrum, men selve unionen, skriver Rune Selsing i dette glimrende indlæg. Derfor ser vi også EU straffe England for Brexit, i stedet for at sikre samarbejdet efter udtrædelsen: England har svigtet det ideologiske projekt, og så er alt andet ligegyldigt, skriver Selsing, hvis indlæg kan læses her:

 

http://jyllands-posten.dk/debat/blogs/runeselsing/ECE9216705/unionen-reagerer-som-en-religioes-sekt-paa-modstand-og-derfor-kan-den-aldrig-reformeres/

ANNONSE