Hovederne på bloggen

“Derfor skal vi også respektere og anerkende dem (en lille minoritet) der vælger at tage springet. De modige (det mener jeg i dybeste oprigtighed) indvandrere, der vælger Danmark og vores kultur til. De står over for et liv med tvivl, rådvildhed og rodløshed. Det er alt andet lige langt lettere at vælge et liv lænket af islam i parallelsamfundet. Så ved man, hvem man er, og hvor man hører til. Også selvom det heller ikke er nogen sjælelig dans på roser at have en islamisk identitet i et kristent land, og dagligt blive mindet om, at man er udenfor og at ens kultur på lange stræk er inferiør.”

Rune Selsing erkender, at assimilation er næsten umuligt i første generation og anerkender, at dem, der tager springet og forsøger, kaster sig ud på de 70 tusinde favne vand og går besværlige tider i møde. For det er langt tryggere at blive i sin egen, afgrænsede islamiske parallel-kultur end det er at omfavne den nye, tilsyneladende grænseløse frihed, som dansk kultur indebærer. Derfor skal vi hjælpe dem i den proces og fortælle, hvad de bliver en del af, for det er svært at opgive det trygge og blive dansk. Læs Selsings indlæg her

 

 

 

ANNONSE