Hovederne på bloggen

“Totalstaten, der elsker kultur, mursten og receptioner meget, meget mere end landets indre og ydre sikkerhed og desuden altid er på jagt efter storstilede projekter og sorte huller, den kan kaster millioner efter, maser videre. Derfor skal Nyborg Slot smadres. Hvad ikke engang de brutale svenske tropper, der dengang var toppen af poppen inden for militær formåen, evnede for 350 år siden, kan moderne arkitekter, administratorer og DJØF’ere gennemføre med et snuptag. Svenskerne løb efter sigende med slottets møblement; vor tids genier er mere radikale; de smadrer hele lortet.”

Mikael Jalving er kommet helt op i det røde felt efter at Nyborg Kommune med en Venstre-borgmester i spidsen, har vedtaget at bruge eksorbitante 351 mio. kr. på at smadre det historiske Nyborg Slot og gøre det til en øjenbæ af en krydsning mellem Hitlers førerbunker og Nobelparken ved Aarhus Universitet. Derfor opfordrer Jalving alle indbyggere i Nyborg til at bruge deres stemme aktivt ved det forestående kommunalvalg, og vise de kommunalpolitikere, der ødelægger Danmarks kulturarv for at sætte sig selv et mindesmærke, døren. Læs Jalvings indlæg her

 

 

http://jyllands-posten.dk/debat/blogs/mikaeljalving/ECE10020100/kongeslottet-skal-oedelaegges/

ANNONSE

Mest læst