Nyt

Der hersker en foruroligende resistens hos organisationen “Muslimsk Ungdom” over for de reaktioner, deres invitation af den amerikanske islam-prædikant Kamal el Mekki har afstedkommet.

Kamal el Mekki prædiker dødsstraf for frafaldne muslimer, piskestraf, slaveri og i det hele taget alt, hvad der følger med sharia af intolerance og barbari. I sidste uge opstod der voldsom debat og protester efter det blev kendt, at Muslimsk Ungdom havde inviteret ham til at tale – og at uddannelsesinstitutionen Metropol havde udlånt lokaler til lejligheden.

På trods af den overvældende modstand mod el Mekki og kritik mod arrangementet, der fik Metropol til at lukke døren for arrangementet og i øvrigt faldt sammen med Folketingets 1. behandling af imam-pakken, fremturer Muslimsk Ungdom i en ny pressemeddelelse i en blanding af selvgod offer-retorik og absurd skønmaleri af sharia-prædikanten:

“Vi har inviteret dem, der er ude med riven, hver gang vi inviterer en lærd. Vi har inviteret dem, der peger fingre ad os – vi har inviteret dem til at være kritiske. Vi vil altid kalde til dialog, saglig debat og kritisk tænkning. Og vi nægter at sidde passivt til, når politikere forsøger at sætte vores dagsorden eller tillægge vores gæster intentioner eller ytringer, de aldrig har hverken tænkt eller ytret. Det er ikke i orden, at politikere lægger et politisk pres på vores uddannelsesinstitutioner, og det er ikke i orden at skubbe islamisk viden fra de selvsamme steder, viden bør og skal florere. Vi opfordrer til, at man genovervejer, hvilket budskab man sender til den muslimske ungdom i Danmark.”

ANNONSE

At politikerne har forsøgt at tillægge Kamal el Mekki “intentioner eller ytringer” han “aldrig har hverken tænkt eller ytret” er en så absurd påstand, at man må spørge sig selv, om de unge islamister selv tror på den. Beviset på el Mekkis talrige opfordringer til at leve efter sharias barbari er kun få klik væk – og det er absolut ikke dialog med de onde vantro, han prædiker:


På den baggrund skylder Muslimsk Ungdom også at uddybe, hvad de mener med, at man fra officiel dansk side  “…genovervejer, hvilket budskab man sender til den muslimske ungdom i Danmark.”. Budskabet om, at drab på vantro, piskestraf og stening af utro kvinder ikke tolereres i Danmark er helt åbenlyst ikke blevet accepteret af organisationen, der tydeligvis føler sig dårligt behandlet og deres rettigheder krænket.

Skulle enkelte stadig være i tvivl, markerer Muslimsk Ungdom i afslutningen på pressemeddelelsen, at gabet mellem muslimske indvandrere og det sekulære, demokratiske Danmark blot bliver større og mere uoverstigeligt. Den tynde fernis af dialog-hensigter kan ikke skjule det virkelige budskab:

“Muslimsk Ungdom i Danmark vil fortsat arbejde for dialog i fremtiden. Vi vil fortsætte med at tale.”

Mann merkt die Absicht und wird verstimmt.

 

 

http://munida.dk/pressemeddelelse-ungdommen-har-talt/

ANNONSE

Ét svar til “Muslimsk Ungdom fremturer efter el Mekki: Vi vil fortsætte”

  1. Niels Larsen siger:

    Muslimerne kan gå ad Helvede til – der finder de deres afgud. 🙁

Mest læst