Nyt

De danske sundhedsmyndigheder har udgivet et 11 siders hæfte, der indeholder islamisk information til muslimer, der skal vaccineres imod Covid-19.

Her kan muslimske indvandrere få at vide om, den skatteyderbetalte coronavaccine er halalgodkendt.

Sundhedsstyrelsen har fået den kontroversielle imam Naveed Baig til at skrive forordet i coronafolderen.
Hadprædikanten Naveed Baig er blevet forbundet til yderliggående islamisme og drabstrusler. Alligevel samarbejder de danske sundhedsmyndigheder med den radikaliserede imam.
I 1994 fremsiger Naveed Baig direkte dødstrusler fra en prædikestol i en københavnsk moské.
“Hvis han ikke beder om tilgivelse eller lærer af sine fejl, har man ret til (pligt til, red.) at dræbe ham,” tordner Naveed Baig.
Det er Danmarks Radios nuværende korrespondent og cavlingprisvinder, Puk Damsgård, der afslører Naveed Baigs trusler.
Historien fylder overskrifterne i medierne, fordi Naveed Baig på det tidspunkt er fængselsimam i Vridsløselille. Her skal den pakistanske imam blandt andet forebygge radikalisering blandt de muslimske fanger.
Kriminalforsorgen ansætter simpelthen en pakistansk imam, der har fremsat religiøse dødstrusler, til at arbejde med kriminelle muslimer:
“Det er svært at opdage de radikaliserede indsatte (muslimer, red.), der findes i danske fængsler,” fortæller Naveed Baig i Kristeligt Dagblad.
Naveed Baig er uddannet fra et islamisk universitet i sit hjemland Pakistan. Shariauddannelsen tog fem år.
Efterfølgende har Naveed Baig været en del af ledelsen af islamistbevægelsen Minhaj-ul-Quran. Der er tale om en organisation, der stiler efter at oprette en islamisk stat. Minhaj-ul-Qurans grundlægger har støttet Taliban-terroristerne i Afghanistan, der tvang kvinder i burkaer og stenede utro kvinder til døde.
Minhaj-ul-Quran går ind for islamisk dødsstraf, hvis personer håner Muhammed.
Naveed Baig var udenrigsordfører for Minhaj-ul-Quran i to år.
Sundhedsstyrelsens ledelse har stærke tråde til den yderste venstrefløj. Dette kan forklare, hvorfor styrelsen samarbejder med islamisten Naveed Baig.
Direktøren for Sundhedsstyrelsen, Søren Brostrøm, er tidligere international sekretær i Danmarks Kommunistiske Ungdom. I 1989 taler Søren Brostrøm åbent om en kommunistisk revolution og en ‘samfundsomvæltning’.
I sommeren 2019 inviterer Søren Brostrøm imam Naveed Baig til et af Sundhedsstyrelsens arrangementer på Folkemødet på Bornholm. Her interviewer Søren Brostrøm den pakistanske hadprædikant på scenen.
“Folkemødet er en rigtig god mulighed for at drøfte vigtige emner på sundhedsområdet,” forklarer ekskommunisten Søren Brostrøm.
Pressechefen i Sundhedsstyrelsen, Tina Guldmann Gustavsen, har også en fortid på den yderste venstrefløj. Den politisk bevidste pressechef går på de sociale medier og ytrer sig negativt om partier som Nye Borgerlige, DF og Stram Kurs.
Sundhedsstyrelsens pressechef Tina Gustavsen har opfordret it-giganten Google til at slette og censurere sine politiske modstandere på højrefløjen.
Det er ganske enkelt skandaløst, at Sundhedsstyrelsen har et nært samarbejde med den radikaliserede Naveed Baig, der har truet med shariadrab.
Denne opførsel underminerer danskernes tillid til sundhedsmyndighederne.
*
Kritiske journalister kan kontakte Sundhedsstyrelsens ledelse her:
Søren Brostrøm, direktør
Email: sbro@sst.dk
ANNONSE