Kommentar

Vi kender den grønne omstilling, omdannelsen af ​​industrisamfundet til noget, ingen rigtig ved, hvad er. Noget ser ud til at hænge i luften. En demontering af alt, hvad vi har bygget på i Vesten gennem de sidste 200 år. Men så er det den brune omstilling og hvad er så det?

Den svenske udenrigsminister har inviteret generalsekretæren for Organisationen af ​​Islamiske Stater til Sverige for at diskutere kampen mod islamofobi.

Svenskerne vil gerne af med deres ytringsfrihed. Regeringen mener, den står frit for at fratage borgerne deres ytrings- og pressefrihed i islams navn. Altså en god handling.

Men det, der tipper historien og retfærdiggør brugen af ​​ordet “brun”, er meningselitens brug af ordene “ekstrem højre” om alt, hvad der står i modsætning til dem selv. Udelukkelsen af ​​en normal demokratisk opposition forvandler dagens regering til et regime.

Det er dette regimes antidemokratiske drejning og alliance med islam, der retfærdiggør tale om en brun omstilling.

Nutidens politik har forladt liberalismen og omfavnet et autoritært styre. Alle de kriser, der afløser hinanden, er grundlaget for en suspension af borgerrettigheder. Vi bevæger os mod en undtagelsestilstand, både politisk, økonomisk og socialt.

ANNONSE

Den ”brune” omstilling betegner regimets tolerance over for vold. Ligesom essensen af ​​nazisternes styre var bygget på vold, bliver vores samfund mere og mere voldeligt. Det er en vold begået af importerede mennesker mod de indfødte, som for det meste er trætte af at dø.

De rigtige nazister i dag er dem, der rækker en hånd ud til organiseret islam og inviterer den ind i vores samfund for magtfordeling.

Tidöregeringens udenrigsminister Tobias Billström (M) har inviteret en muslimsk organisation til et møde om “kampen mod islamofobi” i Sverige. Billström er også omhyggelig med at understrege i sin invitation til den muslimske verden, at “muslimer beriger vores land”.

Efter Frankrig er dette det totale knæfald.

Erdogan pressede Sverige og Sverige vælger at kapitulere over for islam. Budskabet er ikke til at misforstå. Den 10. juli sender Billström en invitation til Organisationen af ​​Islamiske Stater.

I brevet inviterer udenrigsminister Tobias Billström (M) generalsekretæren for OIS, Hissein Brahim Taha, til et møde i Sverige. Hissein Brahim Taha er toppen af ​​ OIS og har fremført ønsket om internationale love, som “forbyder fremme af religiøst had”, i den muslimske verden.

Tiden minder os mere og mere om 1933: Magten faldt i Hitlers hænder, da von Papen besluttede sig for at blive kongemager.

Nutidens politikere er om muligt endnu mere dumme. De tror, ​​de har kontrol over tigeren, eller at de kan ride på den.

Ligegyldigheden over for egne borgere, den kyniske udnyttelse af kriser, undertrykkelsen af ​​borgernes meninger, fedteriet overfor ​​islam og muslimer og den systematiske ”bruning” af den del af befolkningen, der har modet og styrken til at stå frem.

Den fortjener betegnelsen den brune omstilling. Det er bare med at sætte sig ind i begreberne fra dengang: Machtergreifung, Gleichschaltung og ikke mindst Sprachregelung.

Orwell er vor tids profet. Han så det hele.

 

 

ANNONSE