Nyt

László Földi, ungarsk sikkerheds- og efterretningsekspert og tidligere operativ chef i det ungarske efterretningsvæsen taler i dette interview om den katastrofale situation Europa selv har skabt  med politikken med de åbne  grænser, der lader et ukendt antal mennesker komme ind over grænserne – herimellem tusinder af muslimske soldater, der skjuler sig mellem migranterne.

Vi står over for massive problemer med terror i Europa, siger LF. Dog ikke terrorisme i klassisk forstand, men angreb – en invasion – der har to formål: Først og fremmest at få så mange veltrænede soldater ind i Europa som muligt, og gøre det til deres primære opgave at hverve den lokale muslimske befolkning. Primært de 2. eller 3. generations muslimer, som bor i de no go-zoner, der stadig bliver flere af i de europæiske byer. Her ønsker 50% ikke at integrere sig i det omgivende samfund, og de udgør medlemmerne i en potentiel fremtidig hær, siger LF.

Den anden formål er at erobre Europa på mere fredelig vis ved at benytte de demokratiske systemer til at etablere islamiske partier for herigennem at skaffe sig adgang til de europæiske parlamenter. Vælgergrundlaget er allerede til stede i den muslimske del af befolkningen og vil øges med de nye migranter. De nye partier vil blive finansieret af de rige oliestater.

ANNONSE

En af konsekvenserne ved massemigrationen er, at den vil ændre Europas etniske struktur for altid.

Det er LFs vurdering, at hvis situationen ikke ændrer sig, så vil stadig flere områder i Europa vil blive præget af borgerkrigslignende tilstande allerede inden for de næste 1-5 år.

En væsentlig årsag er de problemer, der opstår i kølvandet på no go-zonerne: De ukontrollerbare områder vil være ideelle arnesteder og udgangspunkter veltrænede og bevæbnede muslimske soldater , der herfra vil erobre de nærliggende områder.

De vil kaste sig ud i kampe med europæerne, der vil forsøge at forsvare sig selv,men de nationale myndigheder vil ikke have de relevante logistiske midler til at indgå i sådanne kampe.

Det foruroligende ved dette interview er, at det ikke er en eller anden konspirationsteoretiker, der lufter en vild ide, men en fagmand – en højtstående efterretningschef – der efter alt at dømme tale på baggrund af sin faglige viden og erfaring.

Det ser sort ud for Europa.

 

 

 

ANNONSE

2 svar til “Ungarsk efterretningschef: veltrænede og velbevæbnede muslimske krigere vil starte krig fra no-go zoner i europæiske byer”

  1. Mike E siger:

    Præcis som det er sket alle andre steder i verden, Thailand, Filippinerne, Kina…

  2. papers__please siger:

    Jeg tror at de europæiske borgerkrige helt sikkert vil begynde i den nære fremtid, og jeg tror at parterne vil bestå af de oprindelige europæiske borgere mod de fremmede og de landsforræderiske politikere der lukker fjenden ind i landene.