Nyt

Lørdag aften lokal tid eksploderede en bombe på Manhattan i New York og sårede 29 mennesker. En af af dem kritisk.

New Yorks borgmester, Bille de Blasio, var hurtigt ude med en melding om, at det indtil videre ikke ser ud som om, der er en terrorforbindelse, selvom han erkender, at det ikke var en tilfældig hændelse:

“I want to say more broadly, there is no specific and credible threat against New York city in this point of time, from any terror organisation … But we do want to be very clear. The early indications, the initial indications is that this was an intentional act.”

Det er interessant at myndighederne på den ene side anerkender, at eksplosionen var forårsaget af en bombe anbragt i en affaldscontainer, men samtidig afviser terror.

Eksplosionen fandt sted på West 23rd street mellem 6 og 7 Avenue. I nærheden på 27th Street fandt politiet, hvad der kunne være en yderligere bombe og som blev beskrevet som en trykkoger omviklet med tape, ledninger og en mobiltelefon.

ANNONSE

 

 

 

NBCNews

The Guardian

ANNONSE

Ét svar til “Bombe eksploderet på Manhattan – mindst 29 sårede”

  1. Deplorable Cis Man siger:

    Ny bombe – trykk koker, funnet i samme område på manhatten, noen begynner å tro det er sammenheng med pipebombe som gikk av i New Jersey, hvor det for øvrig ble funnet 3 udetonerte bomber i tillegg. Tiden vil vise hva det er snakk om: http://www.breitbart.com/big-government/2016/09/17/three-bombs-found-new-jersey-explosion-sparks-terrorism-fears/

    https://twitter.com/NYDailyNews/status/777374248868380672/photo/1