Nyt

Mens verdens øjne hvilede på nattens eksplosion på Manhattans Upper West Side, blev mindst 8 mennesker overfaldet og stukket ned i Crossroads Center Mall i St. Clouds, Minnesota. Efter det oplyste råbte overfaldsmanden, der var iført en uniform fra et privat sikkerhedsfirma Allahu Ahkbar under angrebet, og spurgte mindst et af ofrene, om de var muslimer – inden han stak dem ned.

En politimand, der var til stede i privat sammenhæng, skød og dræbte gerningsmanden, hvis navn endnu ikke er offentliggjort.

Chefen for St. Clouds politi, William Blair Anderson sagde ved det efterfølgende pressemøde, at han “endnu ikke” ville kalde overfaldet for et terrrorangreb, og at politiet indtil videre betragtede sagen som et isoleret overfald:

 

Asked if he would call the mass stabbing at the Midwestern mall a terrorist attack, he said, “Not yet.” He said police needed to investigate and do their due diligence. “What we know is it is a lone suspect who attacked eight people. Whether that was a terrorist attack, we are not willing to say that right now because we just don’t know.”

Overfaldet skete næsten samtidig med eksplosionen i New York, og selvom der ikke umiddelbart kan konstateres en direkte sammenhæng mellem de to angreb, så må det konstateres, at vold og terror med islamisk markør rammer USA med stadig større hyppighed.

ANNONSE

http://heavy.com/news/2016/09/crossroads-mall-stabbing-shooting-active-shooter-st-cloud-minnesota-updates-new-latest-shopping-center/

http://abcnews.go.com/US/wireStory/police-respond-report-shooting-stabbing-mall-42167457

ANNONSE