Nyt

Mohamed Bouhlel havde planlagt terrorangrebet i god tid. Han havde også sendt sin familie i Tunisien 1.000.000 kroner bare dage i forvejen for massakren. Venner af ham smuglede pengene til familien i hjembyen Msaken i Tunisien. Broren til Bouhlel, Jaber Bouhlel utdalte til Daily Mail:

“He used to send us small sums of money regularly like most Tunisians working abroad. But then he sent us all that money, it was a fortune.

“He sent the money illegally. He gave cash to people he knew who were returning to our village and asked them to give it to the family”

Hvor fik Bouhlel pengene fra?

Etterforskningen viser også at han blev radikaliseret i løbet af de sidste måneder selv om medierne har forsøgt å fremstille ham i et andet lys ved at interviewe naboer og familie som har insisteret på at han umulig kunne være nogen troende muslim eftersom han røg hash, stjal cykler, spiste svinekød og drak alkohol. Men nu pibler det frem med anden information:

The French interior minister, Bernard Cazeneuve, said  the attacker “appears to have become radicalised very quickly” as one neighbour of his estranged wife added: “Mohamed only started visiting a mosque in April.”

Hm, var det ikke den samme indenrigsminister som fredag fredag hævdede at dette ikke havde noget med radikal islam at gjøre? Cazeneuve dementerede at der skulle være informationer om det efter at statsminister Manuel Valls havde udtalt til France 2 samme aften at efterforskningen viste radikalisering.

ANNONSE

Investigators examining Bouhlel’s phone records found evidence that he was in contact with known Islamic radicals.

bernard-cazeneuve-afp_650x400_81448026747

Bernard Cazeneuve havde nok helst set, at dette ikke havde noget med islam at gøre.

Jaber Bouhlel

Jaber Bouhlel er bror til terroristen. Det var i et interview med Daily Mail at han informerde om at familien havde modtaget store pengesummer.

The Telegraph    Daily Mail

ANNONSE