Nyt

En af de arresterede i forbindelse med jihad-angrebet i Manchester er selvmordbomberens far, Ramadan. Han har tidligere arbejdet som sikkerhedsvagt i en lufthavn (!) i Storbritannien og var medlem av Libyan Islamic Fighting gruppe i 1990´erne. Gruppen havde forbindelser til al Qaida.

Ramadan er en salafist, som tidligere offentligt har udtrykt sin støtte til jihadister i Syrien.

He posted photos of soldiers clad in black uniforms from the Al-Nusra Front, which was the official Syrian branch of al Qaeda until it broke up last July, on his Facebook page five years ago.

Ramadans kone forsker i kernekraft.

Ramadan ble arresteret i Libyen. Han havde tidligere sagt, at sønnen virkede «helt normal» da de talte sammen for fem dage siden og insisterede: «Vi tror ikke på at dræbe uskyldige.» Han insisterede også på, at sønnen ikke havde noget med selvmordbombningen at gøre.

Salmans yngre bror Hashem blev også arresteret i Libyen.

Hashem skal have kendt til Salmans jihadplaner i lang tid.

Den Salmans ældre bror, Ismael, blev arresteret i Manchester tirsdag aften.

Allerede for fem år siden var der to personer, som indgav anmeldelse til politiet, fordi de var bekymrede over, at Salman havde givet udtryk for, at det var ok at være selvmordsbomber. En anden som anmeldte ham for at være potentielt farlig var Salmans mor.

ANNONSE

Two people who knew Salman are said to have called the police counter-terrorism hotline five years ago to raise concerns that he thought ‘being a suicide bomber was OK’. And a senior US intelligence official has claimed that members of his own family had warned police that he was ‘dangerous’.

Daily Mail

ANNONSE