Nyt

Ryanairflyet var på vej fra Litauen til Luton i England. Efter de modtog en besked om, at der var en bombe ombord, blev flyet omdirigeret til Stansted og fik følge af to militære Typhoon-fly. De brød gennem lydmuren på vej til Ryanairflyet.

Straks flyet landede blev det omringet af bevæbnet politi og passagererne fik besked på at efterlade al bagage og gå til en vendtende bus.

En af passagererne fortalte, at flyet havde været 30 minutter forsinket i Litauen. Da vi blev sluppet ombord, så vi brandbiler og en politibil, men fik ikke nogen information, sagde Jonathan Zulberg.

Han tilføjede, at en af kabinepersonalet havde fortalt ham, at det havde været en bombetrussel i Litauen. De andre passagerer hørte ikke noget om dette, før kaptajnen gav besked efter flyet var landet i England.

ANNONSE

‘Air stewardess told me that bomb threat was made on plane whilst the plane was still in Kaunas. Before we boarded in Kaunas we were delayed by 30mins. We saw fire engines and police but were not told why.’

Zulberg var ganske overrasket over, at flyet fik lov til at lette i Litauen.

Et uvelkomment syn fra flyvinduet, når du lander.

De to Typhoonfly brød gennem lydmuren på vej til Ryanairflyet. Det vakte opmærksomhed. Huse rystede, køer blev vidskræmte og folk fik ringen for ørerne. Nogle troede det var jordskælv, andre terror.

Fra #sonicboom:

Daily Mail

ANNONSE