Tavle

Kære danske læsere. Vi har så store tekniske problemer med document.no-siden at vi bliver nødt til at bruge document.dk som nødløsning. Indtil videre vil vi publicere de norske artikler her. Det gør vi vel vidende om at vores norske læsere har opdaget at de kan holde sig opdateret på den danske side.

Derfor publicerer vi nu viktige artikler her. Man kan jo bare hoppe over det man ikke synes om.

ANNONSE

5 svar til “Document.dk bliver default for Document.no indtil videre”

 1. titt1tei siger:

  Takk for hjelpen Danmark 🙂

 2. Gørr Stare siger:

  Det hadde sikkert vært lurt å rute fra document.no til denne siden, hvis det er mulig, m.a.o. slik at når noen søker på document.no, så rutes de til document.dk. Kan gjøres der man har kjøpt domene.

 3. amobe siger:

  Er det ikke innført obligatorisk grensekontroll mellom Danmark og Norge?

  Dårlig løsning å dra med passet hver gang man skal lese.