Tavle

Nogle oversættere har for nylig meldt sig til tjeneste, for at oversætte det stof fra den norske side, Document.no, som dækker Amerika og Europa.

Ud over at dække det vigtigste fra Tyskland, Frankrig og Italien, vil en Document-læser også vide, at det på Document.dk bestræbes at finde sammenhænger mellem det store og det lille perspektiv: Danmark op i mod alt hvad der sker i Europa og Amerika. Christian Skaug  der skriver hovedsageligt om Europa, og Hans Rustad om både Europa og Amerika. Om dette finder du artikler på Document.dk hver dag – de vigtigste opdateringe fra kontinentet – som du ellers ikke ville have fundet andetsteds.

Dette projekt kører i øjeblikket på ren frivillighed. Men det holder heller ikke i det lange løb. Vi har blandt andet behov for faste bidragsydere, for i det mindste at dække driftsomkostninger. Og vi har et behov for en bekræftelse på at Document.dk er ønsket og bliver værdsat.

Document.dk bliver læst af flere end 2500 personer hver dag. Nærmere 30 000 i måneden. Potentialet er dog stort, meget stort.

Ønsker du at vi skal fortsætte med at vokse?

MobilePay +45 41177693

Ved en kraftanstrængelse har vi holdt læsertalet op mod 2500+ dagligt. For at stabilisere os, og at vokse videre, ønsker vi gerne at høre fra nogen der har tid og ønsker at bidrage, ved oversættelse, tips, eller måske har du en tekst indenbords, som du skulle vurdere at skive og få publiceret her.

ANNONSE

Det er dere læsere der bestemmer.

Skriv kommentar nedenunder eller skriv til odinfredrik.rustad@gmail.com

ANNONSE