Kopierede/fra hoften

Foto: Steen Raaschou

Kære 5000 venner og 2.900 følgere på Facebook

Jeg kan ikke længere henvende mig til jer, da jeg er blevet udraderet fra fb uden forklaring. Andre kan anbringe noget på min væg, og jeg kan – indtil videre – kommentere, hvad andre har skrevet, men ikke skrive selv.

Mange får i øjeblikket samme behandling. Hvor mange er det umuligt at vide, da de ramte jo ikke kan komme til orde. De er kort sagt sat uden for den demokratiske samtale.

Jeg kan ikke forestille mig, at Facebook ville turde optræde så diktatorisk, med mindre de havde rygdækning fra magtfulde politikere, hvis indvandingspolitik er endt i tragedie. De ansvarlige for de seneste godt 40 års islamvenlige kurs er løbet tør for argumenter og lægger nu pres på de sociale medier for at holde informationer og kritik nede.

ANNONSE

Det vil vise sig at være en kortsigtet strategi. Når stadigt flere danskere ikke tror de officielle trykte og elektroniske medier over en dørtærskel samtidig med, at de sociale medier bliver renset for politisk ukorrekte meninger og oplysninger, bryder den demokratiske debat sammen.

Vi nærmer os situationen under en tyske besættelse, da man skulle ty til duplikerede undergrundsblade for at høre et sandt ord.

Inden det sker, vil jeg hver dag, begyndende med torsdag den 30. juli, publicere en daglig kommentar på trykkefrihed.dk. Den vil også blive formidlet af flere andre sites så som document.dk, snaphanen.dk, Newspeek, 24NYT og Uriasposten. Tilsammen har disse sites et stort antal læsere.

Facebook og dens politiske bagmænd vil ikke få mig til at tie.

Lars Hedegaard”  (publiceret på Pernille Vermunds Facebook side, hvor hun også kommenterer Facebooks opførsel.)

ANNONSE