Gæsteskribent

Den netop fratrådte CBS-professor Uffe Østergaard er en glimrende repræsentant for dansk Akademias samfundsvidenskabelige departement.  Det demonstrerede han senest i et interview i Weekendavisen d. 15.4, hvor disse ubetalelige ord faldt som svar på spørgsmålet, hvordan Europa skal forsvare sine ydre grænser:

”Med et jerntæppe. Med trådhegn i fire baner, lyskastere og vagtposter. Mange vagtposter. Og til havs bevæbnede Frontex-skibe, som kan samle flygtninge op og sejle dem tilbage til den kyst, de kom fra.”

Når fanden bliver gammel, går han i kloster. Nå, nej på pension, hvor Sandheden med stort S eeeeeendelig langt om længe kan komme for en dag. For statens penge har Uffe Østergaard, den store europæer, i årevis fået lov til stort set uimodsagt at kolportere sine politisk korrekte EU-lovsange til mega-skade for Danmark. Han er bare i SÅ godt selskab, bl.a. med en række medløbere på Dansk Institut for Internationale Studier. På diverse samfundsvidenskabelige universitets-institutioner sidder en stjernerække af højt betalte ”forskere” i deres elfenbenstårne og leverer ideologiske multi-kulti-analyser forklædt som faktuel forskning. Jf. den netop publicerede antologi ”Multikulturalismens fælder. Mørklægning og moralisme i medier, forskning og politik”.

En Uffe Østergaard er et klassisk eksempel på en universitetsansat, der havde de faglige forudsætninger for at kunne have gjort en forskel i debatten om EU og de åbne grænser. Hvis han altså havde vist mod og fortalt sandheden, i stedet for at stikke fingeren i vejret og mærke, hvilken vej vinden blæste.

ANNONSE

Lone Nørgaard

ANNONSE

Ét svar til “Vejrhanen Uffe Østergaard”

  1. Britta Due Andersen siger:

    Åh Lone, jeg tror faktisk mange af disse mennesker – naive akademikere som Uffe Østergaard – faktisk har troet på deres ønsketænkning. Og stadig har mange fortalere. Det rene tros hjerte er ikke til at udrydde. Virkeligheden betyder intet.
    Det var som med kommunisterne/socialisterne, de troede også på paradis – det kommunistiske paradis. Selv nu, hvor de har alle fakta, er der “troende” til det paradis. Bare vendt . marxismen vender tilbage.