Nyt

I går skrev vi Morten Østergaard kaldte et muligt samarbejde mellem Socialdemokratiet og Dansk Folkeparti og Socialistisk Folkeparti for et “rødtbrunt kabinet”

–Sådan et rødbrunt kabinet, der med socialdemokratisk regering med SF og Dansk Folkeparti som grundlag – skulle de være i stand til at øge muligheden for at investere i fællesskateb? 

Morten Østergaard sammenligner Dansk Folkeparti med fascister og vil ikke have «grænsebomme»

Det fik efterfølgende Pia Olsen Dyhr til at skrive på twitter, at hun er rystet over Østergaard sammenligner SF med et nazistisk parti.

Er rystet og ganske vred over at høre kalde SF et rødt-brunt parti. Det er historieløst! To af SFs tidligere formænd sad i kz-lejr pga deres modstandskamp mod nazisterne! Vildt hvor desperat manden er

twitter

Twettet udløste en mindre batalje på opslaget og hvor Bjarke Møller fra den pro-EU Tænketanken Europa indskød det nok var Dansk Folkeparti der mentes med som værende “brune”. Altså fascister og nazister.

Hvorfor er du rystet, Pia? Det er altså svært at se, at har benævnt SF som et “rød-brunt parti”. Men måske henviser han til et andet parti i den sætning i ? Eller til forskelsbehandling i udlændingpolitik? Men lad være med at trække kz-kort og spille offer.

twitter

Bjarke Møller er typisk repræsentant fra den venstreliberale scene i medierne i Danmark og har som andre haft sin gang på medier som DRs P1, aviserne Information og Politiken og Ugebrevet A4.

CV

I Tænketanken Europa findes iøvrigt  et “Advisory Board” der i et opslag på deres side skulle rådgive tænketanken, men ikke tages til indtægt for dens holdninger og synspunkter. Blandt medlemmer af dette board er Uffe Ellemann Jensen, Gitte Seeberg, Marlene Wind og repræsentanter fra dele af erhvervslivet som Karsten Dybvad.

ANNONSE

Advisory board

ANNONSE