Nyt

Udsagnet kommer ikke fra frustrerede briter som forlængst har oplevet at de er blevet en minoritet i London. Det er den pakistanskfødte imam Maulana Syed Ali Raza Rizvi som fornøyd konstaterer at religionsfriheden og den kulturelle “mix” gør mer for at promotere islam end muslimske politiske ledere i verden forøvrig.

Malana Rizvi said that unlike ‘Jewish and Christian brothers’ Muslims in Britain are a new community who have been established for decades rather than hundreds of years and stood to learn from the experiences of other religious groups.

‘I feel that London has more Islamic values than many of the Muslim countries put together,’ he said.

London2

En helt vanlig dag i London.

Daily Mail

ANNONSE

3 svar til “– London mer islamisk end de fleste muslimske byer”

  1. Per T siger:

    Bare rolig, det kommer også snart til os…

  2. Glennie Sørensen siger:

    Har du sovet Per T, de er for længst ankommet, og deres antal vokser og vokser….

  3. spirild siger:

    Slum.