Debat

Resignerende kommentar af chefredaktør Rasmus Nielsen på Altinget.dk – Danmark forandret i 2025.

“Lande forandres umærkeligt, som tilværelsen gør det for den enkelte. Det sker helt af sig selv, tik, tik. Alligevel fornemmer de fleste, at udviklingen netop nu går hurtigere …. hurtigere end de fleste bryder sig om. …

Om ti år vil muslimske værdier stå langt stærkere i Danmark end i dag. Der vil blive taget vidtgående hensyn til islam i den offentlige sektor og det offentlige rum. Og vi taler om andet og mere end, at der ikke serveres svinekød i børnehaver. Kvindesagen og ligestillingen vil stå svækket i forhold til i dag. Indvandring og kvindesag er desværre et stykke ad vejen hinandens modsætning. …

Der vil være flere sammenstød mellem samfundsgrupper, og der vil være flere byområder end i dag, hvor borgergrupper og ikke politiet regulerer. Det vil føre til øget selvtægt og myndigheds- og politikerlede.

Sammenhængskraften, som Danmark har været kendt for, og som har ført til stor lighed og skattevilje, vil blive mindre. … De, der ønsker indvandring – ofte af legitime, humane grunde – styrker forskellene i Danmark og religiøst betingede sammenstød mellem borgergrupper. Ligestillingen lider skade, skatteviljen falder, og uligheden stiger. Dermed fremmer de tendensen, hvor unge danskere foretrækker at lægge deres indsats og skat i udlandet.”

ANNONSE

4 svar til “Chefredaktør Rasmus Nielsen: “Om ti år vil muslimske værdier stå langt stærkere i Danmark end i dag.””

 1. Charles Nielsen siger:

  Ja det ved vi.
  Men vi ved ikke hvornår opstanden kommer. For mig må den komme hurtigst mulig, for at det ønskede resultat kan kan opnåes.
  Ellers bliver det utrolig svært, for vore børn og børnebørn.

  • Per T siger:

   Sålænge det kraftigste “våben” er en schweizerkniv uden lås og proptrækker tror jeg ikke den menige dansker gør oprør.

   Afvæbningen af befolkningen har været succesfuld. Den skete bare ikke for at forhindre vold (for de kriminelle har stadig våben) men for at sikre politikerne mod opstand. Og der ser jo ikke lige ud til at være kræfter i militæret eller politiet til at ændre det bestående samfund? Måske det ændrer sig hvis prisen på citronmåner steg? Eller hvis politiet blev pålagt at håndhæve loven i no-go zoner og vi fik en 5-10 betjente der blev halshugget for rullende kameraer?

   “When Government fears the People there is Liberty, when the People fears the Government there is Tyranny”….. sagt for over 200 år siden men stadig lige aktuelt

 2. Bastardo siger:

  Lad dog være at bruge vendinger som ‘muslimske værdier’ og ‘muslimsk kultur’. Muhamedanerne i Europa i vore dage har intet som helst at gøre med værdier eller kultur. De er akulturelle og værdifjendtlige.

 3. KnudMadsen siger:

  Det er lige præcis også min vurdering, men HELDIGVIS er jeg så gammel, at jeg til den tid formentlig er ved at dø, så jeg undgår at skulle opleve den endelige muhamedanske magtovertagelse.
  Det bliver slemt for vore børn og børnebørn, men folk generelt må jo hade deres efterfølgere af et inderligt og hårdt hjerte, siden de vil berede halshugning og voldtægt m.m. for deres børn og børnebørn.
  I skulle skamme jer!