Kategori: Debat

15-årig pige blev gruppevoldtaget i et skur af tre udlændinge – den fjerde filmede voldtægten

Fire udlændinge skal i fængsel i henholdsvis to år, tre år og tre og et halvt år. Det er dommene, fordi de på skift har voldtaget en 15-årig pige i et skur i Haslev midt om natten.

Les mer»

Totalpolitisk front

Jeg har fundet på et nyt udtryk: Totalpressen. Det betegner en tilstand, hvor man får samme vare, uanset hvilken avis, man holder, og hvilken kanal, man tænder for.

Les mer»

Seneste fra Martin Krasnik

Der er indicier på at Martin Krasnik ikke er så klog, som han giver det udseende af.

Les mer»

Unionen af Sammenbrudte Stater

Med al den ballede vi ser omkring os er dere mere brug for EU end nogen sinde, hævder socialdemokraten Dan Jørgensen, og han har støtte af Folketingets flertal. Problemet er: Tyskland, Sverige, Holland, Belgien og Frankrig er ved at blive opløst i etniske og ideologiske konflikter mellem fremmede erobrere og skræmte indfødte.

Les mer»

De smukke, unge mennesker

Ingen ansvarlige politikere tør tage ansvar vor lands pludselige forvandling. Derfor er det mit håb, at blandt disse festglade og heldigvis endnu naive, unge mennesker, er nogle, der vil vokse op og på et tidspunkt sige: – Nu er det nok.

Les mer»

Hvornår griber Arla chancen?

Nicolai Abildgaard: Ymer dier koen Ødhumbla, Ca. 1777 Statens museum for kunst   Efter Ymers folkelige gennembrud bør mejerikoncernen lancere en ny ymertype beregnet på det mellemøstlige marked. Arla sidder givetvis og tæller på knapperne og mangler kun et passende salgsslogan. Hvad kunne det være? Ny ymer styrker kønsdriften og skægvæksten? Det bliver en monstersucces. […]

Les mer»

Østergaard på retræte – eller

Den radikale formand trækker i land, efter at han havde betegnet en mulig alliance mellem Socialdemokratiet, Dansk Folkeparti og Venstre som “rødbrun”

Les mer»

Det er også killing time i København

En 50-årig mand er i kritisk tilstand efter at være blevet stukket i maven. Flere gerningsmænd “af anden etnisk herkomst” er set flygte fra stedet. Takket være Christiansborg og Dansk Journalistforbund er vi i det hele taget kommet godt med i den internationale udvikling. Men der skal mere til, mener venstrefløjen. For det går for […]

Les mer»

Folkefesten 2018 er 24. juni

24 juni afholdes nationalkonservativ folkefest for sjette år i træk, denne gang i Jægerspris. Temaet er hvordan den snigende islamisering af Vesteuropa kan stoppes og vendes til en remigration.

Les mer»

Hvorfor får Israel kritisk særbehandling?

Professor Bent Jensens foredrag fra 2015 er stadig lige aktuelt. Hvorfor får Israel kritik som ingen anden stat? Man hævder at staten er “kunstig”. Men hvad med alle de andre stater i området?

Les mer»