Hovederne på bloggen

En topneurolog på Walter Reed National Military Medical Center mødtes med præsident Bidens læge i Det Hvide Hus tidligere i år, viser optegnelser fra Det Hvide Hus.

Dr. Kevin Cannard, en ekspert i Parkinsons sygdom, mødtes med Dr. Kevin O’Connor og to andre på Det Hvide Hus’ klinik den 17. januar, viser optegnelser, der først blev rapporteret af New York Post. Rapporten kommer, da den 81-årige præsident står over for øget granskning af sin alder og mentale skarphed i kølvandet på en haltende og snublende debatpræstation den 27. juni i Atlanta.
Dr. John E. Atwood, en kardiolog fra Walter Reed, deltog også i mødet kl. 17.00 ifølge Det Hvide Hus’ besøgslister.
Den fjerde tilstedeværende person er ikke blevet identificeret. Mødet fandt sted samme dag, som Biden var i Det Hvide Hus og var vært for ledere fra Repræsentanternes Hus og Senatet for at diskutere finansiering af Ukraine, viser præsidentens kalender.
O’Connor sagde, at Biden var ” egnet til at tjene” som præsident efter at have foretaget en fysisk undersøgelse i februar.
“Præsident Biden er fortsat en sund og rask 80-årig mand, som er i stand til at udføre sine pligter som præsident med succes,” sagde lægen dengang.
Bidens helbredsundersøgelse omfattede en neurologisk undersøgelse, som specifikt udelukkede Parkinsons sygdom, sagde O’Connor.

https://www.foxnews.com/live-news/biden-campaign-drop-out-july-6

ANNONSE