Hovederne på bloggen

 

Hvad hjertet er fuldt af, løber munden ofte over med. Som nu vicepræsident Kamala Harris, der netop har holdt en klimahysterisk tale, som rummede følgende visdomsord: ”Når vi reducerer befolkningen, vil flere af vore børn kunne indånde ren luft og drikke rent vand.” Hun må altså mene, at mennesker udgør en forurening og derfor skal elimineres.

Det spekuleres på, om hun i stedet for befolkning (population) mente forurening (pollution), men det var altså ikke noget, hun bemærkede. Men selv i så fald er hendes udtalelse nonsens, for hvad har ren luft og rent vand med klimaet at gøre? Klima og miljø blandes konstant sammen, og afsindige aktivister, journalister og politikere synes ikke at bemærke det, for alt kan bruges, når det gælder om at fylde befolkningen med frygt.

Hvad der derimod står klart er en tydelig antihumanisme. Mennesket er et skadedyr, og skadedyr skal dø.

For ikke så længe siden udtrykte Bill Gates, der spiller førsteviolin i WHO, samme ømme synspunkt.

Mærkeligt med disse fortalelser. Man skulle næsten tro, at de mente det.

ANNONSE