Kommentar

Vi kan lige så godt vænne os til det. Medierne og politikerne binder os historier på ærmet med deres stadige påstande om, at politik er en dyst mellem ”højre” og ”venstre”. De vil holde os tryllebundet med beretninger om, at nu fører ”rød blok” over ”blå blok”, eller også er det omvendt.
Det er ligeså interessant, som hvem der vinder en fodboldkamp. Verden bliver ikke bedre af, at det ene eller andet hold vinder.
Moderne politik er et skuespil, der skal få os til at glemme vor tids fundamentale politiske og ideologiske skisma, nemlig mellem de fædrelandskærlige og de fremmedkærlige.
De fremmedkærlige, der nyder støtte fra det yderste, kommunistiske venstre og lang ind i de påstået borgeliges rækker, ser vi nu udfolde sig i land efter land. Mest dramatisk i USA, hvor globalisternes had til populisten Donald Trump ikke kender nogen grænser. Vi ser det i Frankrig, hvor ”venstre” og ”højre” står sammen om at forhindre nationalisten Marine Le Pen i at erobre magten. Og vi ser det i Danmark, hvor der – når vi taler om Danmarks og folkets skæbne – ikke er forskel på Enhedslisten og Lars Løkke. De er begge ivrige for at sælge landet og henvise befolkningen til at skulle leve under sharia.
Landsforrædere har aldrig haft bedre arbejdsbetingelser end i dag.
ANNONSE