Nyt

Der er to demonstrationer i Israel i dag, lørdag, og især den ene har et regeringsfjendtligt præg. Den første er, af og med, de pårørende til gidslerne. Den amerikanske ambassadør Jack Lew vil være til stede, og Hillary Clinton vil tale til folkemængden.

Desuden vil en række pårørende til gidslerne holde appeller, og flere kunstnere vil bidrage, bl.a. Eden Golan.

Derudover vil der være en klar anti-regerings demonstration, som Times of Israel skriver: “Gidsel aktivismen og anti-regerings demonstrationerne fra før den 7. oktober smelter sammen.

Chuck Schumer går åbent ind for at vælte Bibi, og den amerikanske ambassadør og Hillary er begge på samme spor. Alene det faktum, at de tør deltage offentligt i protester mod regeringen, taler sit tydelige sprog. Biden-regimet viser sin hånd.

Men det er mere kompliceret end som så: Hillary har kritiseret de studerende, der besætter universiteterne i USA, for ikke at vide, hvad de laver. Schumer har også fået meget kritik fra demonstranterne.

ANNONSE

Det er kaos på den demokratiske side. En gruppe demokratiske Kongres medlemmer stemte sammen med Republikanerne for at ophæve Bidens våbenforbud mod Israel.

Israel splitter de liberale.

Men de tager noget af den splittelse med til Israel, og giver næring til anti-regerings aktivisme. Bibi ved, at Washington og Soros aktivt underminerer ham. Det skaber en fuldstændig uhåndterlig og farlig situation for begge lande.

ANNONSE