Nyt

Sveriges tidligere finansminister Anders Borg (M), der var immigrations liberal i sin tid som medlem af regeringen (2006-2014), erkender i dag, at landet har begået store fejl i sin immigrationspolitik, som han nu mener burde være strammet kraftigt.

Det er i et interview med Expressen , som også er med i Samnytt og på Göteborgs-Posten (GP), at Borg gør denne fuldstændige vending væk fra “åbne hjerter”-politikken, som han siger kom til en meget høj pris.

Borg mener, at det er hele Sverige, der har skiftet mening. GP skriver:

– Hele Sverige har trods alt genovervejet sit syn på disse spørgsmål. Så det er klart, at mit syn også er blevet ændret. Udgifterne til immigration er blevet væsentligt større, end vi troede, siger han til Expressen.

Da hans tid som minister sluttede i 2014, sagde Borg, at masse-indvandringen fra muslimske lande var en stor fordel:

Han sagde samme år til radioen, at “det er en stor fordel, at titusindvis af mennesker er kommet hertil fra Syrien, Irak, Iran og Somalia”, og at “et multikulturelt samfund er et effektivt og stærkt samfund”.

Så kom den sociale regning:

Det er klart, at det havde stor humanitær værdi, men omkostningerne har vist sig at være meget høje, siger han til Expressen.

Ifølge Borg, der har forladt politik og nu er aktiv i erhvervslivet, vil det tage lang tid at rette op på de fejl, der blev begået, skriver GP.

 

Tale til nasjonen den 18. oktober 2023

Køb “How the Authority bluffed us” af Robert Malone her!”

 

ANNONSE

Mest læst

Donald Trump er manden

Bidens store bagslag