Dag: 16. oktober 2023

To svenske fodboldfans blev mandag aften skudt og dræbt i Bruxelles af en mand på en scooter, der skød dem med et kalashnikov-lignende automatgevær, samtidig med at han råbte “Allahu akbar!”

Les Mer...

Ukjent fotograf, sølvgelatinkopi i Nasjonalmuséet, Oslo. Harriet Backer (1845–1932) sitter rett til venstre for staffeliet. omgitt av sine elever. I 1888 reiste hun tilbake til Norge for godt, og drev fra 1892 til 1910 en malerskole i Kristiania, så vidt jeg har forstått i Lille Grændsegade 7, også kjent som Pultosten, der man senere fant […]

Les Mer...

Når intifadaen når Danmark, vil politiet intet kunne stille noget op. Så spørgsmålet melder sig: Hvad gør vi, når staten ikke kan beskytte os? Tror vi, at Allahs mænd vil nøjes med at ombringe mænd, kvinder, børn, babyer og gamle i Israel? Hvad skulle få dem til at handle anderledes i Danmark, hvor 77 pct. af de herboende muslimer foretrækker islamisk lov frem for den danske grundlov?

Les Mer...

Hans Rustad deler sine tanker og overvejelser, mens han går tur med hunden i skoven.   Rumble:  Podbean:  Hvis du setter pris på skogpoddene: Vipps oss på 13629. Alle bidrag hjelper. Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere […]

Les Mer...

Vores kampe er ikke krige for at ‘stabilisere’ regioner. Krige udkæmpes ikke for at stabilisere, men for at ødelægge. For at vinde en krig, skal man ødelægge fjenden. Det er det, som USA og deres allierede gjorde under Anden Verdenskrig, og deres måde at overvælde Nazityskland og kejserriget Japan med massedød og ødelæggelse på krummer moderne liberale stadig tæer over.

Les Mer...

“Det vigtigste er, at Israel bliver udslettet,” skriver Taghrid Dalil og viser sin klare støtte til Hamas i flere Facebookkommentarer og opslag.

Ubberud Skole er ikke modtagelig over for oplysninger om den rystende opførsel fra en af skolens ansatte.

Les Mer...

Den muslimske børnehaveklasseleder, der bærer shariatørklæde i henhold til koranens love, er altså en erfaren folkeskolemedarbejder.

Skoleleder Pernille Madsen fra Ubberud Skole i Odense har endnu ikke udtalt sig om den arabiske børnehaveklassemedarbejder, der støtter en islamistisk terrorgruppe.

Les Mer...

”Til glæde for dem, der siger, at de har svært ved at tage stilling for eller imod Hamas, skal jeg anbefale, at de klikker på nedenstående video, som Hamas selv har lagt ud. Derefter kan de passende reflektere over, hvad en sådan udryddelsesaktion har med normal krig at gøre, samt spekulere på, hvordan Israel skal besvare det planlagte massemord på civile i alle aldre.

Les Mer...

Det danske medieindustrielle kompleks holdt sig pligtskyldigt tilbage med sin evindelige kritik og nedrakning af Israel i de første timer efter, at den islamiske terror-bevægelse Hamas var trængt ind over grænsen og havde myrdet, torteret og voldtaget over 1000 civile israelere. I Bedste IS-tradition havde de tapre landsoldater fra Gaza især koncentreret deres ugerninger om småbørn, unge og kvinder.

Les Mer...