Dag: 10. oktober 2023

Hans Rustad deler sine tanker og overvejelser, mens han går tur med hunden i skoven. Youtube: Rumble:  Podbean:    Hvis du setter pris på skogpoddene: Vipps oss på 13629. Alle bidrag hjelper. Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede […]

Les Mer...

Ukjent fotograf, sølvgelatinkopi i Nasjonalbiblioteket, Oslo. Portrettmodellen er den senere forfatterinnen Cora Sandel (1880-1974), født som Sara Cecilie Margareta Gørvell Fabricius. Hun var elev ved Harriet Backers malerskole i Christiania 1899–1900. I 1906 reiste hun til Paris for videreutdannelse, og ble i Frankrike til 1921. Hun debuterte som forfatter i 1926 med romanen Alberte og […]

Les Mer...

En intensivsygeplejerske med mellemøstlig baggrund vækker i disse timer stor forargelse i det norske samfund.

48-årige Sam Suleiman, der arbejder på Ålesund Sygehus, har lagt et foto på de sociale medier, hvor han viser en tatovering på venstre arm – med navnet på terrorgruppen Hamas.

Les Mer...

De historiske erfaringer viser, at når nogen siger, at de vil slå dig ihjel, gør du bedst i at tage dem alvorligt.

Det nye er, at venstrefløjsgrupperinger i de vestlige demokratier går på gaden for at hylde de antijødiske forbrydelser, som vi har set i USA, Canada, Australien og andre steder. De siger, at de støtter palæstinenserne uden at fordømme de ugerninger, som de palæstinensiske mordere har begået.

Les Mer...

Israels udslettelse er en doktrin formuleret af Ayatollah Khomeini umiddelbart efter hans overtagelse af magten i Iran i 1979, og som hans efterfølgere har svoret på at ville gennemføre. Irans etablerede terrornetværk rundt om Israel og deres kommende atombevæbning er resultatet af denne ed.

Les Mer...