Doc-TV

Vestlige myndigheder indfører et kontrolsamfund, som vi ikke forbinder med demokrati. Den ID-certificering de kræver for at kunne betale, logge ind på portaler som Helsennorge og Altinn, giver dem total kontrol over vores liv. Uden dette ID kan vi hverken betale eller købe.

På den modsatte side er det virkelige liv. Enhver, der sidder på et offentligt sted og observerer strømmen af ​​mennesker, ser noget helt andet end den ryddelige virkelighed, medierne formidler. Politikere og journalister lever i en boble. De ved ikke længere, hvordan almindelige mennesker ser ud, og hvad de tænker.

Al politisk handling kræver at få dem i tale. Vi bevæger os mod amerikanske forhold, hvor 40 procent ikke stemmer. Hvis de ikke får et reelt alternativ.

 

Hvis du setter pris på skogpoddene: Vipps oss på 13629. Alle bidrag hjelper.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

 

ANNONSE