Dag: 21. april 2023

Ukjent fotograf, sølvgelatinkopi i Yad Vashem, Jerusalem. Rakhel Sjkolnik (f.1926) og hennes kusine Dona German (f.1933) var begge født i Kiev, og ble myrdet i Babij Jar i september 1941. En engelsk gjendiktning av Jevgenij Jevtusjenkos (1932-2017) dikt Babij Jar, benyttet i Dmitrij Sjostakovitsj’ (1906-1975) trettende symfoni (1962) Babi Yar There is no memorial above […]

Les Mer...

Mellem magtesløshed og …bevidst fortrængning har det franske skolesystem i løbet af de seneste 30 år udviklet sig til et sandt apartheid efter muslimernes eget valg. Ikke som i USA  og i Sydafrika hvor den politiske magt havde påtvunget hvide og sorte/farvede at leve adskilt men her som et krav fra muslimernes side.

Les Mer...

Robert Schumann (1810-1856) skrev sine Märchenbilder (Eventyrbilder) op.113 for bratsj og klaver i 1851. Her hører vi dem med Maksim Rysanov, bratsj, og Lili Majskaja, klaver.

Les Mer...

Der er intet patriotisk ved en amerikaner, der hejser det ukrainske flag. Der er heller ikke noget forræderisk ved at rejse kritiske spørgsmål om Amerikas ubegrænsede støtte til en fremmed nation i en fjern krig.

Les Mer...

Mike McCormick arbejdede som Bidens graver i 15 år, dvs. han lyttede til, hvad Biden havde at sige i lige så mange år. Så lærer man mandens intellektuelle kapacitet og evner. I september 2020, to måneder før valget, var McCormick gæst hos Laura Ingraham og sagde, at Biden var en skygge af sig selv.

Les Mer...

Ved starten af ​​et nyt møde i kontaktgruppen for Ukraine på Ramstein-basen i Tyskland fortæller Jens Stoltenberg, at der er enighed blandt NATO-landene om, at Ukraine bliver medlem af alliancen, når krigen er slut. NATO-medlemskab har været en rød linje for Moskva, og nu er der en krig i gang. Stoltenbergs udtalelse kan opfattes som et ultimatum i Moskva. 

Les Mer...

“Dobbeltmorder og imamlærling modtager førtidspension” er overskriften på eb.dk 5. april 2023.
En 62-årig irakisk statsborger begik i 2008 et bestialsk dobbeltmord på to familiemedlemmer, og blev i maj 2009 idømt anbringelse på psykiatrisk afdeling samt udvist af Danmark for bestandigt. Udvisningen blev ophævet af Landsret og Højesteret, da behandlingsmulighederne i Irak er så dårlige, at man vurderer, at det vil stride mod menneskerettighedskonventionen.

Les Mer...

Hans Rustad deler sine tanker og overvejelser, mens han går tur med hundene i skoven.     Hvis du setter pris på skogpoddene: Vipps oss på 13629. Alle bidrag hjelper. Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der! […]

Les Mer...