Tavle

Mike McCormick arbejdede som Bidens graver i 15 år, dvs. han lyttede til, hvad Biden havde at sige i lige så mange år. Så lærer man mandens intellektuelle kapacitet og evner. I september 2020, to måneder før valget, var McCormick gæst hos Laura Ingraham og sagde, at Biden var en skygge af sig selv.

“Det er ikke Joe Biden. Det er en skal af hans tidligere jeg,” fortalte Mike McCormick, der arbejdede som stenograf i Det Hvide Hus i 15 år og med den tidligere vicepræsident fra 2011 til 2017, til værten Laura Ingraham.

“Joe Biden er en anden fyr, end han var. Han har ikke den samme vitalitet. Jeg lyttede til hvert ord, Joe Biden sagde,” forklarede han.

Biden plejede ikke at læse fra en teleprompter, nu er han helt fortabt uden en.

“Da jeg så ham holde sin tale ved den demokratiske nationale konvent, var det ikke den Joe Biden, jeg kendte,” sagde han. “Den fyr læste fra en teleprompter, og det var næsten ordret, og det har han aldrig gjort.”

ANNONSE

Biden har annonceret, at han vil lave en vigtig video i næste uge. Det er meget muligt, at han vil meddele, at han stiller op i 2024. Der er gået tre år siden sidste valg. Han var skrøbelig allerede dengang. Hvem skubber Biden frem som en facade for radikal politik? Ingen tror på, at det er ham, der former politikken i Det Hvide Hus.

https://www.foxnews.com/politics/biden-mike-mccormick-white-house-stenographer-book-laura-ingraham

ANNONSE