Nyt

FBI-specialagent Elvis Chan rejste en gang om ugen fra Washington til San Francisco sammen med syv kolleger for at forberede Big Tech på hacking forud for valget i 2020. FBI satte Big Tech i gang, hvilket forklarer Twitter og Facebooks vilje til at blokere spredningen af ​​Biden-historien – familiens korruption tre uger før valget.

Det skriver Miranda Devine i New York Post. Det var hendes avis, der havde historien om Hunters bærbare computer. Den blev offentliggjort den 14. oktober. Twitter og Facebook reagerede med det samme. De sagde, at historien om den bærbare computer var baseret på hacket materiale. Men hvor har de det fra? Det var ikke virksomhederne selv, der havde fundet ud af det. Det var, hvad FBI havde fortalt dem i flere måneder.

Mark Zuckerberg sagde i et interview med Joe Rogan i august, at FBI-agenter kom til hovedkvarteret og advarede om, at en “russisk losseplads” var på vej.

Men Elvis Chan kunne fortælle, at det var en forberedelse, der havde stået på i lang tid.

FBI-agenten, der organiserede disse ugentlige møder med Big Tech, var Supervisory Special Agent Elvis Chan, hvis efterfølgende påstand var, at Rusland blandede sig i valget i 2016 for at hjælpe tidligere præsident Donald Trump.

ANNONSE

Chan vidnede via Zoom tirsdag i en retssag mod Biden-administrationen, at han organiserede møderne i San Francisco for så mange som syv Washington DC-baserede FBI-agenter i tiden op til præsidentvalget i 2020. Chan organiserede også ugentlige møder med Facebook.

Hacking-historien blev plantet af FBI, som vidste, at den var falsk. FBI havde siddet på Hunters bærbare computer siden december 2019. De kendte historien om, hvordan Hunter havde afleveret den på John Paul Mac Isaacs værksted i Burlington, Delaware, i april 2019 og undladt at hente den. Da Mac Isaac forsøgte at overdrage indholdet til FBI, men blev mødt med en kold skulder, kontaktede han Rudy Giulianis advokat. Derfra spredte det sig til Steve Bannon og miljøet omkring dem. FBI havde en overvågningsordre på Giuliani. De kunne overvåge den interne kommunikation mellem dem og New York Posts journalister. De vidste, at historien om den bærbare computer ville eksplodere.

Nå men, FBI spionerede på Trumps daværende advokat Rudy Giulianis Cloud onlinelagring, under påskud af en undersøgelse af påståede overtrædelser af registrering af udenlandske agenter, en undersøgelse, der bekvemt blev droppet i år.

Den hemmelige overvågningskendelse på Giuliani gav FBI adgang til e-mails i august 2020 fra Delaware computerreparationsbutiksejer John Paul Mac Isaac, Delaware computer repair store owner John Paul Mac Isaac, der afslørede oplysninger, der var skadelige for Joe Biden fra den bærbare computer, Hunter Biden havde efterladt i hans butik i april 2019.

FBI gik ikke til Big Tech og bad dem lukke Hunter-historien ned. De optrådte mere sofistikeret. De anmodede om, at hacking-materiale blev lagt ind under reglerne om begrundelse for censur. Således gav de Big Tech begrundelse og legitimitet for censur.

FBI brugte møderne til at lobbye de sociale medieplatforme til at ændre deres servicevilkår for hurtigt at kunne fjerne “hacket materiale”, siger en kilde med adgang til et udskrift af Chans vidnesbyrd.

Chan forklarede sig selv i forbindelse med en retssag, som statsadvokaten i Missouri, Eric Schmitt, har anlagt mod FBI for at have hjulpet med at censurere “uønskede talere, synspunkter og indhold på sociale medieplatforme.” Schmitt blev valgt til Kongressen som senator ved det seneste midtvejsvalg.

https://nypost.com/2022/12/04/fbi-warned-twitter-of-hunter-biden-hack-before-censoring-the-post/

ANNONSE